Spottet på catwalken i København: metallisk sølv

Foto: Imaxtree

Nå kommer sølv-trenden for fullt!

Publisert Sist oppdatert

Metallisk sølv har glitret om kapp med augustsola på catwalken i København under moteuken.

Baum und Pferdgarten så vi sporty sølv, hos Rabens Salonger så vi feststemte kjoler og sommersett vi drømmer om å ta med på neste års sommerferie, og Remain viste sølvplagg à la 90-tallet. Èn ting er sikkert, sølv kommer for fullt neste vår!

Rabens Salonger SS22

Hallo sølv og deilige vårvibber!

Vårkolleksjonen til Rabens Salonger var full av deilig batikk, freshe farger som grønt, korall og oransje, og så klart Ss22 detaljfargen, metallisk sølv! Hva med et sølvsett bestående av en kort tubetopp og skjørt?

Remian SS22

Remain hentet inspirasjon fra 90-tallet med sine sporty elementer, detaljer som flash av hud, rave-referanser, i tillegg til urgen etter å bli satt fri.

Etter en tid der vi alle har vært innesperret i egne land og egne hjem, er det på tide at vi alle kan løsrive oss, feire livet og friheten. Neste vår vil vi feste, og aller helst i denne magiske sølvbuksa!

Baum und Pferdgarten SS22

Baum brillierte i går med en forfriskende kolleksjon der inspirasjonen er hentet fra den finske arkitekten Alvar Alto. Kolleksjonens palett var preget av hvitt, i tillegg til knallfarger som oransje, blå og pop av grønt, rosa og ruter og såklart en god dose sølv!

Vi elsker den sporty stylingen, i kombinasjon med statement plagg. En key piece som er på SS22-ønskelisten er en fantastisk sølvkåpe med lommer.

Powered by Labrador CMS