Kjenner du henne igjen?

Saks Potts SS23

Amerikansk supermodell på catwalken til danske Saks Potts

Publisert Sist oppdatert

Saks Potts SS23 var veldig inspirerende og ikke minst grand. Ikke bare fordi den fant sted på selve Kongens Nytorv med alt som kunne kry av influensere og hot shots – Catwalken var full av kjente personligheter, deriblant en supermodell vi i ELLE alltid har hatt en crush på!

Les også: Det beste fra Ganni!

Saks Potts SS23

Vår all time girl crush og tidligere ELLE-cover girl, den amerikanske supermodellen og stilikonet Erin Wasson, gikk Saks Potts visningen i København. For anledningen med blekede øyenbryn og en stram hestehale.

For ti år siden, og før alt av sosiale medier, var Erin Wasson nåtidens svar på Pernille Teisbaek, som for øvrig også gikk showet. Pernille var i ført baggy jeans (som står på vår ønskeliste) og en vest-topp (en trend vi har stor tro på fremover).

Foto: James Cochrane

Pernille var ikke den eneste danske moteyndlingen på catwalken, også de danske modellene Mathilde Gøhler, Caroline Brasch Nielsen og Emma Rosenzweig gikk showet.

Norske Haddy Ceesay på catwalken for Saks Potts. Foto: James Cochrane

I tillegg spottet vi den norske modellen Haddy, som nylig var å finne på coveret av norske ELLE.

Foto: James Cochrane

Vi digget antrekket til Mathilde Gøhler – Og ikke minst det retro printet. Hele kolleksjonen ga oss deilige cowgirl 70-tallsvibber.

Foto: James Cochrane

Den danske modellen Caroline Brasch Nielsen har gått visninger for store motehus som Chanel og Chloe, under moteuken i København var hun å finne på catwalken til Saks Potts.

Foto: James Cochrane

Vi bare ELLEsker swagen til danske Emma Rosenzweig, og har totalt hang up på bikini under skjorte for øyeblikket. Frynsebelte ble herved også satt på ønskelista!

Flere inspirerende looks fra Saks Potts SS23

Foto: James Cochrane

Vi får lyst til å dra på ferie til Italia i dette antrekket. Og en gullrosett står på høyt på ønskelista nå!

Foto: James Cochrane

Alt ved dette antrekket er bare wow.

Foto: James Cochrane

Vi vil tro livet blir en smule mer spennende i denne statementjakka!

Foto: James Cochrane

Vi kjenner oss ikke helt ferdig med sommeren enda, og fikk plutselig veldig lyst på en sarong til flip flops. Med kanskje en dressjakke eller strikkegenser over? Og det frynsebeltet!!

Powered by Labrador CMS