Makeup-trendene vi faktisk gleder oss til å teste ut

Foto: Imaxtree

4 sminketrender vi vil innføre fra og med nå!

Publisert Sist oppdatert

Hvem er klare for lettelser på koronarestriksjoner og en ny, positiv sesong – gjerne inkludert en fest eller to? Ca. alle...

Det er ingen tvil om at humøret de to siste årene har vært preget av intet mindre enn en pandemi. Lysere tider er derimot i sikte, noe motehusene også er farget av! Bokstavelig talt.

Vårens største trender er preget av sterke farger, glitter og paljetter, maksimalistiske tendenser og positiv energi! Det samme gjelder for makeup! Eksperimentelle detaljer, more is more og fargerikt er bare tre av stikkordene for vårens sminketrender – og vi er mer enn klare for det!

Det meste har vi sett tidligere, som mye annet, men det er akkurat som om de klassiske sminketeknikkene er på steroider i år.

2022 er året for å prøve noe nytt – disse 4 makeup-trendene kan være en fin start.

Sminketrender vår 2022:

Eksperimentell Eyeliner

Eyeliner er ikke noe nytt, men i år har også eyelineren fått en liten oppgradering. Både catwalken og Instagram har allerede vært fullspekket av den doble eyelineren – enten svart eller fargerik, med pasteller som dominerer «fargekartet».

Denne looken kan gjøres på flere forskjellige måter – enten du kjører på med en diskret farge, to eller tre forskjellige farger eller bare lager din egen vri. Prøv deg frem og finn det som passer for deg, for her er alt lov!

Modellene under Versace SS22-visningen var sminket med dobbel og trippel liner i flere forskjellige farger, og Valentino-showet var preget av en svart, dramatisk variant.

Versace

Valentino

Glitter, glitter, glitter

Diskofeberen har allerede eksistert i noen måneder nå, og fortsetter heldigvis utover våren og sommeren 2022! Glitter i både ansiktet og på kroppen blir en supertrend i år, noe vi allerede fikk en smakebit på under moteukene for SS22.

Motehuset Blumarine er kanskje det beste eksempelet på glitrende makeup – sånn sminker vi oss gjerne på fest fremover. Tenk shimmer og highlighter, bare på et nytt nivå!

Blumarine

Blumarine

Blumarine

Glossy lepper

Y2k here we come... Leppe«trender» har gått fre matt til glossy, og tilbake til matt – flere ganger. I år er det «the glossier the better», og det i alle farger. I tillegg til den klassiske, franske looken, er dette stort sett en vinner.

Fendi og Giambattista Valli er bare to av de største motehusene som viste superglossy lepper på catwalken under SS22, så det er bare å regne med at det blir mye lipgloss til våren. Vi starter nå!

Fendi

Giambattista Valli

Markert Blush

I år kan du droppe komplisert contouring og overdreven bruk av solpudder. Gjør det enkelt med foundation eller farget dagkrem og en fresh rouge. Dette sminkeproduktet kan kanskje føles litt avskrekkende, men nå spiller det ikke så stor rolle om det blir litt for mye av det gode. Bare pass på at du ikke får helt overtenning og kjører en «Bridget Jones» i baksetet på taxien.

Kombiner gjerne rougen med matchende øyenskygge, slik som Anna Sui-modellene.

Anna Sui

Anna Sui

Anna Sui

Powered by Labrador CMS