Slik skal gutta kle seg i 2019

5 store trender fra moteukene for menn.

Publisert Sist oppdatert

Herremote 2019: Da er moteukene for menn fra Milano, London og Paris over.

Her er fem av de største trendene for høst/vinter-sesongen 2019. La deg inspirere av guttene eller kom med tips til noen du kjenner...

Herremote 2019

Dongerisett

(Fra venstre: Pronounce, MSGM & Fletcher)

Denim er en sikker klassiker for menn, som tidligere har vært mest aktuell for sommersesongen. Men den kommer også til å vare neste høst/vinter. Da kan du investere i et sett på sommeren som du har flere sesongen. Kjør denim fra topp til tå!

Lang dunjakke

(Fra venstre: Fendi, Qasimi og Zegna)

De fleste nordmenn elsker boblejakken. Nå skal de være lange så de holder oss enda varmere i kulden. Her kan du enten gå for en dus farge som passer til alt, eller en med masse print som et statement-plagg.

Trenchcoat

(Fra venstre: Kent and Curwen, Neil Barrett og Pronounce)

Trenchcoat har kommet en lang vei fra å være ytterplagg for soldater under krigen. Nå kommer de i mange forskjellige varianter, men denne sesongen skal de være oversized. De trenger heller ikke å være beige, her kommer de i mange farge varianter og forskjellige materialer.

Sort Dress

(Fra venstre: Dolce & Gabbana, Prada og Dries van Noten)

Sorte dresser har alltid vært relevant for menn, men aldri så mye som nå. Er det et plagg du skal investere i denne sesongen så er sorte dresser alltid sikre. De kommer alltid til å være med i motebildet og er veldig enkel å kombinere med andre trender som for eksempel leopardmønster.

Neonfarger

(Fra venstre: Versace, Versace og MSGM)

For den litt mer vågale er også neonfarger en stor trend for kommende høst/vinter. Enten om du tar den helt ut med et helt antrekk eller bare tilbehør. Siden også dette er en trend for SS19 er det lett å ta den med seg videre inn i ny sesong.

Er hun Brad Pitts nye kjæreste?

Powered by Labrador CMS