Chanel Cruise: Se den nydelige kolleksjonen

Vi har drømt om denne kolleksjonen helt siden vi så første modellen komme nedover catwalken!

Publisert Sist oppdatert

Lerretet for CHANEL's CRUISE-kolleksjon var Carrières de Lumières (lysets steinbrudd) i Les Baux-de-Provence, Frankrike. Dette er et nedlagt steinhuggeri som til daglig drives som et kunstsenter, der lys, magi og kunst går hånd i hånd.

Designeren Virgine Viard var inspirer av Jean Cocteau, en fransk kunstner som nettop satte lys på Carrières de Lumières og ga stedet oppmerksomhet og løftet det frem som et perfekt utstillingslokale. Virginie Viard uttalte også at hun var veldig inspirert av filmen fra 1960 Testament of Orpheus som igjen hadde filmscener nettopp på Carrières de Lumières.

Med denne spektakulære settingen som lerret for CHANEL Cruise 21/22, leverte Virginie Viard en helt fantastisk kolleksjon, der spesielt lyset og kontrastene var viktig – svart mot hvitt, det monokrome.

Det var 60-talls-referanser og flørting med tendenser som punk. Det var caper i macramé, frynser, nettingstrømper, de mest perfekte hvite bootsene, broderte fredfugler (duer) på ryggen og som trykk på topper. Nettingsingletter over hvite t-skjorter og caper på rad og rekke.

Og nevte vi finalen? Modellene satt i sine vakre antrekk, tett inntil hverandre, og slapp løs nydelige duer i det fri fra sine hender – mot solen, og vårlyset. Rett og slett helt utrolig vakkert!

Se kolleksjonen her:

Nå ønsker vi oss hvite boots fra Chanel, en svart macramé cape og en liten fredsfugl i hendene..

Én ting er sikkert: Det er ikke første gang vi har forelsket oss helt i Chanel-visningen.

Powered by Labrador CMS