Vi får ikke nok av Soft Goat

Kasjmirplaggene fra Soft Goat er våre garderobehelter både til hverdagen på hjemmekontor, og til alle anledningene vi lengter etter. Her ser du hvorfor.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Soft Goat.

Etter det som kjennes ut som en liten evighet på hjemmekontor, har vi nådd et punkt der vi har forstått både fordelene, og ulempene med denne tilværelsen. Fordeler som kort vei til jobben, og valgfri kleskode kan definitivt være positive, men denne valgfrie kleskoden har også sørget for at det er lenge siden vi fikk pynte oss skikkelig.

Heldigvis har vi sikret oss plaggene som både sørger for at vi føler oss fine på hjemmekontor, men som vi også gleder oss til å kle opp når vi får muligheten igjen. Vi har lagt vår elsk på svenske Soft Goat, og ønskelisten bare vokser. Kasjmiren deres er helt fantastisk myk, og fordi det kun selges på nett, svir det ikke like mye i lommeboka heller.

Det siste året har virkelig gitt oss et perspektiv på hvilke plagg som er allsidige, og som kan regnes som garderobens helter. Flere av våre favoritter fra Soft Goat kan med enkle grep brukes fra dag til kveld, og her viser vi hvordan vi drømmer om å style dem.

Soft Goat er vår garderobehelt!

Som sagt har dette hjemmekontoret sine fordeler og ulemper, men faktoren av komfort kan ingen si noe på. Her gjelder det å kle seg strategisk: en myk og avslappet bukse, og en pen overdel som viser deg fra din beste side - in the name of digitale møter.

Genser fra Soft Goat, 2495,-

Denne toppen er helt perfekt, og fortjener så mye bedre enn hjemmekontor. Vi gleder oss allerede til å style den med high-waist jeans, aller helst i vinterhvitt. Til en middag ville vi pyntet opp antrekket med pene boots, gjerne med en liten hel.

Bukser fra Soft Goat, 2065,-

Akkurat nå styler vi genseren med disse fantastiske kasjmirbuksene, som virkelig sørger for luksus på hjemmekontoret.

A classic always sticks twice

En ekte klassiker blir ingen klassiker med mindre den kan brukes til alt, som denne kasjmir t-skjorten. Bruk den med en oversized hvit skjorte under, dersom du ønsker en Diane Keaton-type look. Med en trench-coat, mokkasiner og et par dressbukser blir antrekket komplett!

Den er dessuten helt nydelig med et stort skjørt, tenk Olivia Palermos "brudekjole".

T-shirt fra Soft Goat, 1405,-

Akkurat nå styler vi denne rosa drømmen, med denne beige drømmen. Det føles som å ha på seg en slag sky av mykhet. Med et par deilige tøfler til, kan du hente hjem prisen for hjemmekontorets "best kledde".

Bukser fra Soft Goat, 2495,-

Slippers, 1295,-

90-tallets store stjerne

90-talls favoritten er tilbake! Da vi så denne tube-toppen, falt vi helt pladask! Man kan kalle det kjærlighet ved første blikk. Dersom vi er så heldige at vi lander en date til Valentines day, er denne toppen en selvfølge. Vi vil style den med en oversized blazer og jeans, eller en skinnbukse - og heler, naturligvis!

Tube-topp fra Soft Goat, 1295,-

Cardigan fra Soft Goat, 2275,-

En cardigan med kort erm er et perfekt alternativ til en bluse eller topp. Vi ELLEsker puffermene på denne. Til date vil vi style den med vide high-waist bukser og et par heler. Denne er dessuten superfin over tube-toppen - en perfekt måte å pynte opp et hverdagsantrekk.

Fra Teams til tango

Apropos cardigan, så er denne også helt nydelig. Vi ville stylet den med en vest med høy hals, og et blyantskjørt til hverdags.

Cardigan fra Soft Goat, 2925,-

Vest med høy hals fra Soft Goat, 2275,-

Blyantskjørt med splitt, 1955,-

Dersom du vil kle opp antrekket, kan du bytte ut cardigan med en oversized hvit skjorte - så chic sammen med vesten med høy hals, og blyantskjørtet!

Så er det store spørsmålet om vi er villig til å legge igjen de myke kasjmirbuksene hjemme, når vi får muligheten igjen...

Dersom du vil se hele kolleksjonen fra Soft Goat, kan du besøke deres hjemmeside her.

Powered by Labrador CMS