mote

En trend vi vil kopiere nå!

Vi lar oss nok en gang inspirere av Carrie Bradshaw...

Publisert

En av de største lidenskapene jeg har her i livet, er å sette sammen antrekk. Ofte lar jeg meg inspirere av Instagram og Pinterest, eller av mennesker jeg ser på reise. Jeg elsker å observere mennesker, måten de går på og da ikke minst måten de kler seg på. Ofte noterer jeg meg detaljer på telefonen min, før hadde jeg notatbøker fulle av "antrekk jeg vil kopiere". Men det hender også at jeg blir inspirert av en serie eller film jeg ser på, og det har selvfølgelig mer enn én gang skjedd at jeg har latt meg inspirere av karakteren Carrie Bradshaw.

Dette er dog første gang siden Sex in the City at jeg faktisk vil kopiere en Carrie-look, og antrekket er ganske enkelt: –en oversized trøye det ser ut som du har lånt av kjæresten din og høye hæler. Hvor fint er ikke det? 

Les også: Ukas ønskeliste

Faktisk er det ikke første gang jeg har lagt merke til bruken av oversized t-skjorte eller trøye som kjole. I sommer så jeg flere spanske "senoritas" i ført store t-skjorter, kun stylet med høye hæler eller chunky boots. Og da gjerne med masse gullsmykker og en CHANEL hengende over skulderen. Jeg også til anskaffelse av min egen oversized t-skjorte, som jeg stylet til sandaler og kurvveske.

En oversized t-skjorte eller genser er også veldig kult å style med en herreblazer over, og de høye hælene kan fint byttes ut med et par chunky boots eller snøresandaler. 

Shop stilen: 

Oversized collegegenser fra Anine Bing, kr 2800.

T-skjorte fra ONLY via Zalando, kr 239. 

Genser med striper fra Monki, kr 199 (annonse).

Collegegenser fra Les Coyote de Paris via Moniker, kr 2199 (annonse).

Oversized t-skjorte fra H&M, kr 99 (annonse). 

Jerseykjole fra The North Face via Zalando, kr 449. 

Oversized genser fra Weekday, kr 230 (annonse).

Style med: 

Høyhælt sandal med strassdetaljer fra Mango, kr 699.

Pumps fra Amina Muaddi via Net-a-Porter, kr 10.072 (annonse). 

Cowboyboots fra Ganni via Moniker, kr 6999 (annonse).

Powered by Labrador CMS