Stjel stilen til Carolyn Bessette-Kennedy

Foto: Getty Images og produsentene

Mens vi venter på serien om det sagnomsuste paret.

Publisert Sist oppdatert

Presidentsønnen, John F. Kennedy Jr., og PR-agenten for Calvin Klein, Carolyn Bessette, var 90-tallets hotteste par. Den sagnomsuste duoen, som giftet seg i 1996, var i mange år selve midtpunktet av New Yorks «partyscene», før de på tragisk vis gikk bort i en flyulykke i 1999.

Nå skal det (angivelig) turbulente forholdet gjenfortelles – og ikke av hvem som helst. Ryan Murphy, mannen bak American Horror Story, skal blant annet følge opp suksessen med en spin-off om Kennedy-Bessette-paret. Serien har fått navnet American Love Story, og er én av tre kommende spin-offs fra stjerneprodusenten.

I tillegg til serien om sønnen til JFK og Jackie Kennedy-Onassis, er det planlagt én om den amerikanske fotballspilleren Aaron Hernandez; American Sport Story, og én om Studio 54; American Crime Story. Med andre ord: det er mye å glede seg til! Ifølge flere kilder er det enda ikke klart når seriene har premiere.

Foto: Getty Images

Mens vi venter på serien om det celebre paret, kan vi dykke ned i arkivet og la oss inspirere av Carolyn Bessette-Kennedys eminente stil.

Hun var kjent for sin minimalistiske tilnærming til mote, og var svært ofte å se i klassiske plagg som lange satengskjørt, hvite skjorter og rette, enkle jeans. Plaggene stylet hun ofte med åpne sandaler eller tidløse pumps, i tillegg til minimalistiske smykker – for eksempel små øredobber. Bessette-Kennedy er kanskje selve definisjonen på «less is more», også når det gjelder sminke. Du kommer langt med rødlige lepper og litt maskara.

Vi må ikke glemme at stilikonet levde på 90-tallet (sjekk ut Meg Ryan for mer 90s-inspirasjon), som selvfølgelig betyr at hun ofte brukte små solbriller, stor klype i håret og små baguette-vesker.

Foto: Getty Images

Shop stilen:

Skjørt fra Anine Bing, kr 3099 (annonse).

Hvit skjorte fra Arket, kr 590 (annonse).

Ullkåpe fra Mano, kr 1699.

Klassiske, rette jeans fra Cos, kr 790 (annonse).

Veske fra ATP Atelier/Ensemble, kr 2.699.

Strikket skjørt fra &Other Stories, kr 790 (annonse).

Assymmetrisk topp fra Arket, kr 799 (annonse).

Øredobber fra Tom Wood/Høyer, kr 1599 (annonse).

Mules fra Manolo Blahnik/Vincci, kr 6800.

Powered by Labrador CMS