Har du fått med deg dette svenske smykkemerket?

De har så mye fint - Shop våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Caroline Svedbom

Svenske Caroline Svedbom vil lage smykker som får frem det vakreste i deg. Hun har alltid hatt en forkjærlighet for farger og er kjent for sine fargerike kreasjoner.

Caroline Svedbom - Spring Summer 2020

– Helt siden jeg var liten, har jeg latt meg fascinere av sterke farger - både når det kommer til design, mote og smykker. Jeg vil at smykkene mine skal få kvinner til å føle seg vakre og at de skal finne gleden i å bruke farger.

Gull er en hot trend akkurat nå og da gjerne i kombinasjon med farger som fuksiarosa, lavendel, turkis og smaragdgrønt. Våg å bruke farger og ta for eksempel opp den lilla fargen i stenen med en bluse eller genser i samme farge!

Angelina Bracelet og ring er to tidløse smykker du kan ha for alltid.

BONBON

Vårens nye kolleksjon fra Caroline Svedbom består av fargerike swarovskikrystaller, som alle er håndlagde i Hellas.

– Se for deg at du går inn i en godteributikk, omringet av de søteste og mest fargerike godtebitene du noensinne har sett. Du tar en liten smakebit, og får bare lyst på mer. Dette er slik Caroline Svedbom beskriver sin nye vårkolleksjonen BonBon, som representerer gleden du får av alle de vakre fargene i verden. En glamorøs, feminin og gøyal kolleksjon som garantert vil putte et smil om munnen på deg. Stylingtips: Jo mer jo bedre! – Det holder ikke med bare en ring! Vi elsker å kombinere ulike farger og materialer sammen. Det gjør virkelig ethvert antrekk! Smykkene du bør ha i garderoben din: Et par statementøredobber Et par statementøredobber er et must i garderoben, fordi de kan brukes til alle anledninger. Disse øredobbene i gull og fersken, kan både pynte opp en sporty hverdagslook og brukes til en pyntet kjole. Og la gjerne ring og øredobb være i ulike farger, det er bare fint! Lilla Alle bør investere i noe lilla denne sesongen! Vi har falt for disse super vakre swarovski-øredobbene med gulldetaljer. Hvor fine blir ikke disse til en litt rocka partykjole med store puffermer? Turkis Turkis er en stor trend denne sesongen, som sett på catwalken hos designere som Miu Miu, Jacquemus og Balenciaga. Og det er så lekkert å matche turkis med lavendel, smaragdgrønt og gull! Disse tre ringene i kombinasjon med dette lekre armebåndet, vil vi ha som arm candy denne sesongen!
Powered by Labrador CMS