Min jul - Caroline Skjelbred

Slik blir Caroline Skjelbred, skjønnhetsansvarlig i ELLE sin jul!

Publisert Sist oppdatert

Hva betyr julen for deg? Jeg elsker tradisjoner, familietid og god mat, så julen er virkelig min favoritt tid! En tid der jeg koser meg med folk jeg er glad i, ser filmer jeg har sett tusen ganger før, spiser masse god mat og bare nyter livet.

Hva er ditt beste juleminne? På lille julaften drar jeg alltid opp til mamma, så åpner vi en flaske champagne og deler den mens vi pynter juletreet og ser på Grevinnen og hovmesteren. En helt fantastisk tradisjon!

Hva ønsker du deg av julenissen? Fred på jord, en Valentino veske, fornuftige sko fra Ganni og glødende hud gjennom 2018!

Veske fra Valentino. Sko fra Ganni. Flora kopp fra Royal Copenhagen. Fuktighetskrem fra La Mer.

Hvordan ser din julaften ut? På julaften blir jeg 20 år yngre, da går jeg rundt i pysj (noe jeg ellers aldri går med) og spiser risengrynsgrøt til frokost mens jeg har Disney på TVen i bakgrunnen. Jeg elsker å starte julaften litt tidlig, så jeg liker å dra til moren min i totiden og hjelpe henne med matlagingen. Og så når klokken blir 17, er julaften i gang med familie og noen ganger venner av mamma som også er med på feiringen. Jeg synes det er superhyggelig med masse folk, mye mat og fine samtaler rundt bordet. I år blir det jul i Sandefjord hos bestefaren min!

Hva er dine familietradisjoner? Foreldrene mine er skilt, så vi kjører ikke så hardt på tradisjoner. Noen ganger er det jul hos pappa, andre ganger hos mamma og noen ganger er det julaften med begge to. Vi spiser noen ganger ribbe, andre ganger kalkun, men det vi alltid gjør er at vi koser oss!

Hva spiser du på julaften? Alltid karamellpudding, nam! Og som oftest ribbe, hjemmelagde medisterkaker og rødkål - mmmm!!!

Hvordan ser juleantrekket ditt ut?

Veske fra Zara, kr 349. Pumps fra Dolce & Gabbana vi Net-a-Porter, kr 9000. Kjole fra Ganni, kr 2399.

Powered by Labrador CMS