Etter at jeg ble gravid begynte jeg å lese innholdsfortegnelsen på skjønnhetsprodukter og Google produkter før jeg brukte de, noe jeg aldri har gjort før.

Det er totalmengden av parfyme og tilsetningstoffer jeg er blitt mer opptatt av, så jeg bruker mer naturlige produkter på badet,
men også økologiske og naturlige vaskemidler til hus og klær.

Jeg har også merket at huden min har aldri vært så myk og fin som den var da jeg var gravid, så all den smøringen og egenpleien jeg drev med er noe jeg skal prøve å fortsette med.

Grønt skifte

 

grønt skifte

Neglelakk fra Kure Bazar, kr 190 // Crystal deodorant fra Amazing Space, kr 249. 

Jeg fjernet shellacen på neglene mine og begynte å bruke en ren neglelakk fra merket Kure Bazaar (de er laget av 85% naturlige ingredisener), byttet deodorant til det danske merket Amazing Space, pakket vekk skjønnhetsprodukter med retinol og gikk gjennom solkremene mine for å forsikre meg om at de ikke inneholdt kjemiske filter.

grønt skifte

Eau De Beaute fra Caudalie, kr 510 // Peach Luminizer fra RMS Beauty, kr 410. 

Noen favoritter jeg alltid har med meg er ansiktsmisten fra Caudalie – den har jeg brukt i sikkert 12 år nå! Den gir massevis av fukt og glød til huden, og lukten er superfresh.

Jeg elsker highlightere, spesielt en naturlig variant fra RMS i fargen Peach Luminizer – den får meg til å se litt freshere ut på et blunk!

grønt skifteHårolje fra Ouai, kr 300.

Det å bruke gode sjampoer og balsamer i håret, tror jeg er superviktig for god hårvekst og fint hår. Nå bruker jeg Cherry Almond serien fra Aveda, som gir håret mitt masse fuktighet og pleie. Også elsker jeg håroljen fra Ouai!

grønt skifteLe Musc & Le Peau fra Guillaume Paris, kr 950.

Når det gjelder parfyme foretrekker jeg sexy og sensuelle dufter!

Favorittene er Vanille Intensée fra Atelier Cologne (Gimle Parfymeri), Le Musc & Le Peau fra Pierre Guillaume Paris (Heaven Scent) og Dries Van Noten fra Frederic Malle (Heaven Scent).

Mine favoritter

 

grønt skifte

CC Cream fra Chanel, kr 522 // Babe Balm fra Bybi, kr 239 // Lotion P50 Pigm 400 fra Biologique Recherche, kr 582.

CC cream fra Chanel – denne gir huden min det lille ekstra!

Lotion P50 Pigment 400 fra Biologique Recherche – dette gir så mye glød!

Babe Balm fra BYBI er en perfekt all-in-one krem som også er 100 % naturlig, og kan brukes både på leppene og tørr hud, som highlighter eller på brynene for å forme dem.

grønt skifte

Jeg elsker Biologique Recherche- behandlingen jeg får hos Elite Helse. Produktene gir massevis av glød, er rene, fri for silikoner, parabener og parfyme. Også sverger de til en ansiktsmassasje som gir et løft til ansiktet! Jeg er også stor tilhenger av kroppsbehandlinger som lymfemassasje og vanlig massasje.

Jeg har alltid hatt stor tro på naturlig hudpleie, teknikker og produkter, som ansiktsmassasjer og tørrbørsting. Men jeg klarer ikke å leve 100 % naturlig. Jeg er som kostholdet mitt; 80 % sunn og naturlig og 20 % annet.

Relatert

Anja Rubik på Met-gallaen

Få beauty-looken til Anja Rubik

Avslappende beach waves, solkysset hud og rocka eyeliner – slik får du looken!
Hudproblemer

Avslører huden din hva du spiser?

Har du et vinansikt? Eller spiser du for mye sukker eller gluten? Sjekk her!

Dagens craving: pisket krem til ansiktet

En enkel fuktighetskrem som har blitt en stor favoritt!

Les også

Skjønnhetspraten med Christinah Nicolaisen

Vi har tatt en prat med grunderen bak skjønnhetsmerket Eleni & Chris, og hun tipser om alt fra øyemasker i kjøleskapet til den beste concealeren!

Vi tok skjønnhetspraten med Hailey Baldwin

21 år gamle Hailey Baldwin har over 10 millioner følgere på instagram, og lanserte i sommer sin egen linje med skjønnhetsprodukter. Modellen er også ekskjæresten til Justin Bieber og bestevenninne med Gigi, Kendall og Kylie. Her deler hun sine beste skjønnhetstips med oss.

Vi tok Skjønnhetspraten med Camilla Pihl

-Ikke vask håret for ofte!
Noomi Rapace

Skjønnhetspraten med Noomi Rapace

Den svenske skuespilleren Noomi Rapace har alltid sett til lukter når hun forbereder seg til en ny rolle. Da hun fikk problemer med å finne de helt riktige duftene, tok hun saken i egne hender...