Tilbehøret vi må-ha nå

Vi har funnet høstens kuleste accessoir. Den passer perfekt på jobb, er i høstens trendfarge gult, er god mot ryggen din og gir deg en Gigi Hadid-vibe. What not to LOVE!

Publisert Sist oppdatert

Innlegget er gjort i samarbeid med Don Donna

Her på ELLE-kontoret prater vi kontinuerlig om hva som er vårt neste kjøp. Vi scroller oss nedover alle mulige nettsider, klikker oss gjennom bildebanker og googler oss frem til den neste hotte trenden. Etter mange år på vaklende hæler og blytunge skuldervesker på jobb, kan du tro vi jublet på kontoret da Balenciagas joggesko dukket opp på catwalken forrige sesong. Den franske og elegante kvinnen i oss fikk endelig et gyldig hvilekort i bruken av de høye hælene! Enda høyere jublet vi da vi så ryggsekken fra The Row signert Olsen-tvillingene, men med en prislapp på bort i mot 40.000 kroner så lot vi VISA-kortet fint vente til vi fant noe annet… Så dukket ELLE-blogger Caroline opp på kontoret med en gul lekker sak på ryggen!

Ryggsekk er hottere enn noen gang, og med kombinasjon av fargen gult, som også preger høstens motebilde, er dette en duo vi elsker! Don Donnas ryggsekk Josephine passer like bra til jobb som til helgeheng. Caroline har stylet den her med en beige kamelkåpe og hvite jeans. Dette gjør uttrykket klassisk og tidløst med en trendy spinn!

SHOP LOOKEN

Genser fra Saint Tropez, bukse fra Lexington, kåpe fra Lindeberg og sekk fra Don Donna.

Ryggsekken fra Don Donna som har en prislapp på 699 kroner, er i imitert skinn og har et chic design med lokk og skjulte magnetknapper. Den har også en praktisk glidelås som lukker ryggsekken. Vi elsker at den har to lommer på hver side, og at den har egen datalomme med plass til en laptop på opptil 13.3 tommer. Perfekt for jenter på farten!

Og du, husk at Morris tilbyr et komplett sortiment med accessoirer som kofferter, vesker, hansker, sjal, og reiseeffekter!

Powered by Labrador CMS