ELLEs feriefavoritter 2022: Caroline Kildebo

Dette pakker ELLEs journalist og innholdsprodusent med seg på ferie i år.

Publisert Sist oppdatert

ELLEs feriefavoritter 2022: Denne sommeren lar vi oss inspirere av blant annet filmer og musikk, og selvfølgelig det siste fra de største motehusene.

– Denne sesongen vil jeg litt «back to basics», og kle meg i klassiske plagg i nøytrale farger. Jeg implementerer også gjerne tilbehør i heklet materiale, og en fin stråhatt for den ultimate sommer-looken.

Foto: Getty Images

– Filmen Persona (1966) av Ingmar Bergman har lenge vært en av mine favoritter. Ikke bare er den noe av det mest forstyrrende jeg har sett, den er også noe av det vakreste, rent estetisk. Kombinasjonen av sort/hvitt-film, Liv Ullmann og sommerhus i Sverige er rett og slett en fryd for øyet, og min evige sommer-inspirasjon.

Shopping: Linskjorte fra H&M, 299,- (annonse) Badedrakt fra Eres, 5200,- (annonse) Solbriller fra Prada, 3900,- Stråhatt fra Eugenia Kim, 5450,- (annonse) Kjole fra Tove Studio, 4379,- Sandaler fra H&M, 399,- (annonse) Stråveske 'Abby' fra Muun, 2600,- Billgren Wood podcast Jeg elsker hvor billedlig og inspirerende Elsa Billgren og Sofia Wood skildrer alt fra mat, interiør og trender til selve livet i sin podcast, Billgren Wood. Jente, 1983 av Linn Ullmann, 129,- (annonse) Dersom du allerede ikke har lest Jente, 1983, så kan jeg anbefale deg å bruke et par dager på det i sommer. Jeg slukte denne i vinter, og vurderer å lese den igjen. Blender fra Smeg, 2460,- (annonse) Denne blenderen + blåbær + bringebær + banan + mandelmelk = frokost hver dag, hele sommeren. Whiskeyglass fra Holmegaard 2-pk, 449,- (annonse) Holmegaard har latt seg inspirere av Bauhaus i utviklingen av FORMA-serien, som ble lansert i fjor. Låta Monicas Vals av Monica Zetterlund sørger for hvilepuls i sommer. Herbarium Body Oil fra FRAMA (100ml), 610,- Den nylanserte serien Herbarium fra FRAMA er laget for å gjenskape duften av vill flora.
Powered by Labrador CMS