De italienske it-jentene vi elsker

Foto: Imaxtree.

Så inspirerende!

Publisert Sist oppdatert

Italienske it-jenter: Moteuka i Milano er ferdig for denne gang og vi sitter igjen med masse inspirasjon, ikke bare fra motevisningene, men også fra damene vi så på gata utenfor visningene. Det er jo tross alt blant de lekre italienerne at mye av inspirasjonen er å hente, og noen skiller seg litt ekstra ut. Her er våre topp fire italienske stilikon.

Les også: Storbyguide til Milano

Gilda Ambrosio

@GILDAAMBROSIO

Gilda er med-designer for klesmerket The Attico, et merke vi virkelig har fått øynene opp for de siste sesongene. Hun har alltid på seg de mest inspirerende antrekkene, og er flink til å bruke italiensk design. Alt hun tar på seg har vi lyst på, men hun har ofte klær som er tatt rett ut fra catwalken, ergo alt det vi dødelige drømmer om, men som vi ikke har råd til. Men den lekne stilen til Gilda er det masse inspirasjon å hente fra og hun er en kløpper til å sette sammen antrekk på en kul måte.

Giorgia Tordini

@GIORGIATORDINI

Hun er den andre delen av The Attico og bestevenninnen til sin partner Gilda Ambrosio. Men der Gilda er mer opptatt av det maksimalistiske, har Giorgia en mer minimalistisk stil. Noe som gjør at de to bestevenninnene skiller seg veldig fra hverandre selv om man alltid ser de sammen. Vi elsker virkelig street style bilder av disse to jentene.

Carlotta Oddi

@CARLOTTAODDI

Hun har vært høyre hånda til Vogue Japans Anna dello Russo i mange år, og er kjent for sin bohemske og funky klesstil. Hennes særegne stil har gitt henne mye oppmerksomhet og hun er en yndling blant gatemotefotografene. I 2017 startet hun merket Alanui sammen med sin bror Nicolo Oddi. De har spesialisert seg på luksuriøse og bohemske strikkejakker i fargerike print. Vi har selvfølgelig lyst på en.

Chiara Totire

@CHIARATOTIRE

Chiara var egentlig utdannet farmasøyt, men byttet ut legefrakken med en jobb i japanske Vogue, hvor hun nå jobber som stylist og er den andre høyrehånda til Anna dello Russo. Hun er også en god venninne av Carlotta, og de to blir ofte observert sammen på moteukene. Chiara er ikke redd for å bruke farger og har en eklektisk boho-chic stil.

Powered by Labrador CMS