Cannes: H&M avslørte sitt neste designersamarbeid

Foto: Getty Images

Kjolen til Kendall Jenner kommer på H&M! Se hvem designeren er...

Publisert Sist oppdatert

I kveld avslørte H&M hvem den neste gjestedesigneren for kleskjeden er.

På den røde løperen på amfAR-gallaen i Cannes kom flere stjerner ikledd antrekk fra forhåndskolleksjonen.

Giambattista Valli x H&M er et faktum.

"Jeg er så spent på dette samarbeidet: H&M gir meg muligheten til å dele min hyllest til skjønnheten med et enda bredere publikum. Målet er å spre min forkjærlighet for det vakre og å bli en del av alles "happy moments" – å kunne bidra til å skape kjærlighetshistorier i hele verden", sier Giambattista Valli i en pressemelding.

https://www.instagram.com/p/Bx0BvU8CBwT/

Giambattista Valli x H&M

Med sine fem "muser"; Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini, Chris Lee (Li Yuchun), H.E.R og Ross Lynch, presenterte Giambattista Valli x H&M fem antrekk som blir tilgjengelig i 12 utvalgte H&M-butikker og på hm.com allerede 25. mai.

https://www.instagram.com/p/Bx0Vq-7F2_8/

Det er første gang en slik samarbeidskolleksjon slippes så kort tid etter at den har blitt annonsert og vist.

Men som vanlig kommer ikke hele kolleksjonen i butikk før i november.

Nærmere bestemt 7. november.

Det er bare å notere ned den datoen i kalenderen med en gang.

"Vi er kjempeglade for samarbeidet med Giambattista Valli. Han er uten tvil mesteren av haute couture, og han har et spesielt talent for å skape en minneverdig silhuett. Det å få tilby hans signaturplagg til kundene våre er en drøm som har gått i oppfyllelse. Vi gleder oss til å se hvordan de tar imot denne vakre kolleksjonen", sier Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgiver i H&M i pressemeldingen.

Giambattista Valli

Giambattista Valli er født i Roma, men etablerte klesmerket i Paris i 2005. Tidligere har han jobbet for Fendi og Emanuel Ungaro. I 2011 ble han medlem av prestisjefylte Chambre Syndicale de la Haute Couture etter å ha vist sin første couture-kolleksjon.

Han er kjent for ekstravagante kreasjoner med tyll, sterke farger og blomstermønster, og er alltid en kjendisfavoritt på den røde løperen.

Powered by Labrador CMS