Vi tok Skjønnhetspraten med Camilla Pihl

-Ikke vask håret for ofte!

Publisert Sist oppdatert

Skjønne Camilla Pihl (39) lanserte tidligere i høst sitt eget skjønnhetsmerke. Her er superbloggerens beste skjønnhetstips.

I SMINKEPUNGEN akkurat nå har jeg en foundation og eye concealer fra La Mer, kremen Phyto Cernes Eclat fra Sisley, øyenbrynsgeléen Boy Brow fra Glossier, False Lash Effect maskara fra Max Factor, rouge fra Giorgio Armani (Fluid Sheer) og Body Shop Bronze i Shade 2. Jeg har også alltid med meg RMS Living Luminizer og Youngblood Illuminating Palette, som begge gir huden min glød.

HVIS JEG IKKE SKAL noe spesielt så lufttørker jeg som regel håret. Jeg har naturlig fall så det legger seg fint uten at jeg trenger å gjøre stort. Ellers så bruker jeg ofte en hårkur i stedet for balsam fordi håret mitt trenger masse fukt og pleie.

JEG BRUKER LITE stylingprodukter, men jeg elsker en god tørrsjampo. Gold Dust fra Oribe er en gjenganger, i tillegg til Impermeable Anti humidity spray fra samme merke. Håret mitt kan lett bruse i fuktig vær, og denne sprayen gjør at det holder seg glatt og fint. Den funker litt som en regnfrakk til håret.

JEG STRIPER HÅRET hos min fantastiske frisør Nikola på Gevir sånn cirka hver sjette uke, da holder det seg fresht!

JEG RENSER HUDEN min morgen og kveld, og peeler den 2-3 ganger i uken. Jeg passer på å holde den fuktig med både dag- og nattkrem. Jeg bruker øyekrem også, hvem morgen og kveld. Skin Camilla Pihl Anti Age Eye Creme er helt genial da den har solfaktor 15 i seg. I tillegg så elsker jeg ansiktsmasker! Jeg bruker produkter fra min egen hudpleieserie Skin Camilla Pihl.

JEG SAVNET et hudpleiemerke i markedet som hadde alle de produktene jeg liker i en samlet kolleksjon. Og det er nesten umulig å finne skikkelige kvalitetsprodukter til en god pris, og derfor bestemte jeg meg for noen år siden å utvikle nettopp dette; en komplett hudpleieserie som faktisk virker, med topp ingredienser og kvalitet, til fornuftige priser.

TIL HVERDAGS sminker jeg meg med lett foundation og concealer der det trengs. Øyenbrynene gres på plass med en klar øyenbrynsgelé. Rouge i kinnene, highlighter på kinnbena og maskara på de øverste vippene.

TIL FEST sminker jeg meg ganske likt som til hverdags men med litt mer fokus på øynene. Jeg liker å bruke Estee Lauder Double Wear eyeliner i fargen Smoke på våtlinjen og kremskyggen fra Laura Mercier i fargen Amethyst. Tom Ford eyeliner i fargen Bruise er en festfavoritt. Det er en mørk auberginefarge som får mine grønne øyne til å bli enda grønnere.

MITT BESTE SKJØNNHETSTIPS er nok søvn, drikke masse vann og huske å bruke produkter med solfaktor! Eller så føler jeg meg alltid fin når håret er stylet, huden er fin og neglene velstelte. Da kjenner jeg at jeg ikke trenger så mye sminke. Og ta vare på tennene. Book time hos tannlegen og ta en skikkelig rens ett par ganger i året.

MITT BESTE HÅRTIPS er å ikke vaske det for ofte. Mitt triks er å vaske håret dagen før en stor fest fordi jeg synes håret er mye finere dag to.

Disse produktene bruker Camilla:

Gold Lust tørrsjampo fra Oribe, kr 440. Imperméable Anti-Humidity Spray fra Oribe, kr 420. Anti-Age Eye Cream fra SKIN Camilla Pihl, kr 399. Exfoliating Face Scrub fra SKIN Camilla Pihl, kr 249. Øyenbrynsgéle Boy Brow fra Glossier, kr 149. Panda Sheet Face Mask fra SKIN Camilla Pihl, kr 69 pr stk. Highlighter fra RMS i fargen Living Luminizer, kr 400. Honey Bronze bronzer i shade nr. 2 fra The Body Shop, kr 219. 24K Gold Collagen Face Mask fra SKIN Camilla Pihl, kr 199 for to stk. Foundation fra La Mer, kr 925. Illuminating Palette fra Youngblood, kr 645.

Powered by Labrador CMS