JULEKALENDER LUKE 8: Vinn produkter fra Ole Henriksen til en verdi av 2800,-

Denne kremen er redningen for tørr og sliten vinterhud!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Ole Henriksen

I dagens luke kan du være med i trekningen om å vinne en C-Rush Brightening Gel Creme og en Banana Bright Eye Creme samt Face Primer til deg og en venninne til en total verdi 2800,-

C-Rush Brightening Gel Crème

Opplev en 24 timers rush av fuktighet med denne fantastiske kremen fra Ole Henriksen.

Daglig stress, tretthet og forurensning kan gjøre huden tørr og trist å se på. Men med C-Rush Brightening Gel Crème fra Ole Henriksen, kan du vinke farvel til matt og kjedelig hud.

Dette innovative produktet er beriket med konsentrert C-vitamin og vinterrose, en vakker og antioksidantrik blomst, som vokser på øyen Jeju i Sydkorea.

Kremen booster huden med en 24 timers fukt, slik at fine linjer og rynker utviskes. Huden får en ungdommelig glød og en jevn overflate, som gjør det enkelt å legge makeup samtidig som den får makeupen til å holde enda lenger.

Kremen inneholder essensielle fettsyrer og kollagen som lysner huden med en merkbar effekt; resultatet er en uimotståelig Ole Glow®!

Slik bruker du kremen:

Massér kremen på nyrenset ansikt, og bruk kremen som en del av OLEHENRIKSEN Truth-rutinen – for å oppnå enda bedre resultater.

C-Rush Brightening Gel Crème er en del av OLEHENRIKSEN Truth-linjen og er velegnet til alle hudtyper. Den inneholder C-vitamin og et plantekompleks, som lysner huden, utvisker alderstegn og fukter huden hele dagen.

Ifølge Ole Henriksen er C-vitamin selve nøkkelen til en ungdommelig hud, og med Truth-produktene kan du inkorporere C-vitamin i alle dine hudpleierutiner – fra rens til pleie.

OLEHENRIKSEN C-Rush™ Brightening Gel Crème koster 495,- for 50 ml.

https://www.instagram.com/p/B5zspWwH9T4/

Sjekk ut dagens luke på ELLE Norge sin Instagram for å være med i trekningen!

Powered by Labrador CMS