Helgens serietips

Trenger du noe nytt å se på? Her er noen av våre favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Endelig helg, og med det været som har vært denne uka skal vi forskanse oss innendørs med pledd, kakao, boller og en god serie eller fire.

Uansett skal vi jo holde oss mer inne igjen grunnet korona...

Til årets Halloween-helg kan vi tipse om noen spennende serier og en dokumentarserie som sjokkerer. Jepp, den handler om Donald Trumps USA og er laget av den norske regissøren Deyyah Kahn som vi intervjuet i ELLE i fjor! Les det her.

God helg!

Serier november 2020

The Nest

Denne britiske dramaserien har nesten gått under radaren for oss og vi er så glade for at vi kom over den på C More!

Så spennende og ubehagelig!

Det velstående lykkelige paret Emily og Dan bor i Glasgow og har alt de drømmer om. Bortsett fra barn. Etter mislykkede forsøk, inkludert en spontanabort med surrogat (Dans egen søster), dukker plutselig 18-åringen Kaya opp i livene deres. Hun vil mer enn gjerne bære fram babyen deres mot økonomisk sikkerhet for framtiden. Dette er deres siste embryo og de legger all sin lit på denne litt spesielle og trøblete tenåringen, som viser seg å være alt dette og mer til...

4 av 5 episoder på C More

Deeyah Khan i Trumps USA

Den fryktløse norske filmskaperen Deeyah Kahn ser nærmere på hva Trumps presidentskap har betydd for abortmotstand og muslimhets i to episoder på NRK.

Kahn kommer tett inn på kildene, og vi får et unikt innblikk i en verden som virker så fjern for oss i Norge.

Temaene er utrolig skremmende og sjokkerende, og det hele er utført mesterlig av en av våre absolutte favorittfilmskapere og viktigste stemmer.

På NRK

The Missing (sesong 2)

Dette er ingen nyhet, men absolutt noe å se hvis du ikke har sett den og liker krim.

Elleveåringen Alice Webster forsvinner i hjembyen Eckhausen i Tyskland i 2003. Flere år senere dukker en voksen kvinne opp og hevder hun er bortførte Alice, som nå har rømt fra fangenskap hvor hun ble holdt sammen med den franske jenta Sophie Giroux.

Den franske etterforskeren, Julien Baptiste har lett etter Sophie i årevis og har aldri klart å legge forsvinningen bak seg. Han begynner å se på saken og finner ut at ting virkelig ikke er som de ser ut...

Vi bare digger den kompromissløse Julien Baptiste og ble helt oppslukt i denne historien, som gir oss assosiasjoner til Fritzl-saken.

På C More

The Undoing

Sesongens storsatsning fra HBO har vi ventet i spenning på. Og den innfridde våre skyhøye forventninger. For man får jo det når det er snakk om Nicole Kidman og Hugh Grant i hovedrollene...

Den suksessrike terapauten Grace Fraser bor sammen med mannen og sønnen i New York. Men det tilsynelatende perfekte livet deres rakner fullstendig i løpet av en natt. Drapet på moren til en av medelevene på sønnens privatskole ryster den lille priviligerte bobla de lever i og sannheten kommer for en dag.

Vi ble helt oppslukt av den psykologiske thrilleren og kan nesten ikke vente til neste episode kommer!

På HBO Nordic

Atlantic Crossing

Denne har vi ventet på!

«Kronprinsesse Märtha flykter til USA under andre verdenskrig. Et nært forhold til president Roosevelt gir henne mulighet til å påvirke krigens gang.»

Sofia Helin spiller kronprinsessen, Tobias Santelmann, kronprins Olav og selveste Kyle MacLachlan er Roosevelti denne norske storsatsningen.

Er du en av oss som nesten ikke kan vente til sesong 4 av The Crown, er denne perfekt for deg!

På NRK

Powered by Labrador CMS