Sommerplaner: Elisa Mollatt

Dette skal markedssjefen i by TiMo gjøre i sommer...

Publisert Sist oppdatert

Sommeren kaller!

Og vi har spurt noen av de kuleste damene vi vet om hva de skal i sommer.

La deg rive med av ferieminner, reisetips og must-haves i kofferten fra denne kule gjengen.

Først ut er Elisa Mollatt (29), som er markedssjef i byTiMo.

Late dager i varmen

Hva er dine favorittdestinasjoner?

Hva er ditt beste ferietips?

– Mitt aller beste tips er India! Jeg bodde og jobbet i Delhi for noen år siden og ble helt forelsket i landet. Det er et land med utrolig store kontraster, du ser mye trist, men også mye vakkert og utrolig mye kjærlighet. Jeg har familie på Sørlandet, så Grimstad og skjærgården rundt er helt magisk for meg. Saltvann, sol og sjømat - det blir ikke bedre enn det! Men jeg elsker også Oslo, de lyse nettene, det kalde vannet og ikke minst sjøen. Min favoritt er Lille Herbern!

Foretrekker du strand eller storby?

– Jeg er opptatt av god mat og vin, så å planlegge litt i forkant av en reise er viktig for meg. Om det er å booke restauranter, lete opp et fint spa eller en behandling man ønsker å teste, vintage-butikker eller markeder - litt planlegging er alltid lurt. Sjekk ut appen til goop.com; G. Spotting, den gir mange gode tips for flere steder i verden! Et annet tips er å være lojal med flyselskapet ditt. Bonuspoeng er en ganske artig sport og kan gi deg mange goder!

Hva pakker du alltid med deg i kofferten?

– Jeg reiser veldig mye med byTiMo, og det er stort sett til storbyer, så når jeg har ferie elsker jeg late dager i varmen. Jeg vil nok si jeg liker eksotisk best, selv om det ikke er noe jeg har tatt meg så mye tid til. Jeg gleder meg til å oppleve mer av dette i fremtiden.

Hvor går ferden neste gang?

– På ferie er jeg opptatt av å ha på meg klær i behagelige og pustende materialer som bomull, lin og andre florlette stoffer. Pakk klær du kan bruke både dag og kveld, som kan kles opp og ned etter humør og anledning! Jeg elsker kaftaner, komfortable sett, enkle t-skjorter, et par hatter, øredobber og selvfølgelig en fin strandveske.

Hvilket sted drømmer du om å besøke?

– Med jobb står London, Paris, Stockholm og New York for tur de neste par månedene, mens på privaten går den neste reisen til Barcelona med kjæresten! Barcelona er en fantastisk by, hvor du får både storby og strand, fantastisk mat og herlig stemning.

Det beste med sommer i Norge?

– Jeg har aldri vært i Afrika og drømmer om å dra på safari og oppleve kulturen i et eller flere land der. Og ikke minst er lyset helt magisk, for oss som liker å ta bilder.

Hva inneholder den perfekte feriedagen?

– De lyse nettene, å vandre gatelangs i Oslos gater midt i juli, spise reker, hoppe i det litt for kalde havet, Lille Herbern, utepils. Ja, det er mye å digge med sommer i Norge!

Mitt beste ferieminne:

– Sol, svøm, mat, vin, lese, sovne i solen, så mer mat og vin, før det hele går på repeat.

Sommerens soundtrack:

– Det må være India på tampen av fjoråret. Vi reiste fra Delhi til Jaipur, så til Udaipur og så videre til avslappende dager i Goa. Det var en magisk tur, fylt med unike opplevelser og minner jeg kommer til å ha for resten av livet. Udaipur er virkelig det vakreste stedet jeg har vært noen gang.

Antrekk:

– Er det lov å si lyden av det brusende havet?

Badedrakt/bikini:

I Elisas feriekoffert

– Kaftaner og lange bohemske kjoler. byTiMo er så klart favoritten min.

Hatt fra Rave Review via Matchesfashion.com, cirka kr 3.500.

– Artig badedrakt fra London-baserte Rixo, eller klassisk badetøy fra Eres.

Kaftan fra byTiMo, kr 2.399

Skjørt fra byTiMo, kr 1399 og topp fra byTiMo, kr 1119

Strandveske fra Hereu via Net-a-porter.com, cirka kr 2.500

Badedrakt fra Rixo London, kr 1.500

Powered by Labrador CMS