byTiMo lanserer interiør

Foto: Pernille Haugen

Dette er interiørkolleksjonen vi har lengtet etter!

Publisert Sist oppdatert

byTiMo Home: Nylig utvidet norske byTiMo sitt allerede populære brand, med interiør, og åpnet dørene til sin splitter nye Concept Store i Bogstadveien 30, hvor du kan oppleve hele byTiMo-universet i vakre og inspirerende omgivelser.

Foto: Pernille Haugen

Den nye interiørkolleksjonen består av alt fra større møbler; som lenestoler, sofa, spisebord og vitrineskap, til mindre artikler som småbord, servise laget av keramikk, duker, putetrekk og lampeskjermer. I tillegg har de laget en serie tapeter og vakre skjermbrett i sine unike mønster.

byTiMo henter mye av sin inspirasjon fra det antikke og vintage, og dette gjelder også for deres nylanserte interiørkolleksjon.

Foto: Pernille Haugen

I den nye konseptbutikken kan du også kjøpe stoff på rull til å sy din egen kjole, eller møbelstoff til å trekke om allerede eksisterende møbler som fortjener litt ekstra kjærlighet. Ikke minst finner du byTiMos' brudekolleksjon eksklusivt i denne butikken.

Foto: Pernille Haugen

Foto: Pernille Haugen

– Vi har jobbet med dette prosjektet i mange år. Vår kjærlighet for kvalitet, håndarbeid, stoffer og mønstre kommer nå endelig også til liv i vår helt eget interiør kolleksjon, forteller Tine Mollatt.

Foto: Pernille Haugen

Du kan se hele kolleksjonen, byTiMo Home, og oppleve byTiMos' univers i deres nye Concept Store i Bogstadveien 30 eller her.

Powered by Labrador CMS