Q & A med Tine Mollatt før Oslo Runway

Foto: Instagram: @bytimo

I dag starter Oslo Runway, og by TiMo er klare for å vise sin nye kolleksjon.

Publisert Sist oppdatert

Vi tok en kjapp prat med creative director i by TiMo midt i forberedelsene til visningen deres på Oslo Runway, som er i ettermiddag på Oslo Ladegård.

Ny kolleksjon og visning på Oslo Runway i morgen! Kan du røpe noe som helst om den nye kolleksjonen?

Det er en fresh og leken sommerkolleksjon! Den er multikulturell, og som alltid inspirert av vintage. Kolleksjonen er flørtende og elegant, med et bredt spekter av valg av materialer; fra florlette og transparent organza til jaquard og sateng.

Og nytt, spennende sted for visningen. Hvorfor har dere valgt Oslo Ladegård denne gangen?

Ja! Det er så spennende, så nå krysser vi alle fingrene for at været holder seg, men det virker som det skal gå bra. Oslo Ladegård har en fantastisk hage, som vi gleder oss sånn til å vise dere. En litt skjult perle midt i Oslo. Kolleksjonen heter ”Gardens” så dette kommer perfekt frem i valg av visningsarena.

Er alt i rute til visningen i ettermiddag?

Så langt det kan! Vi har slukket noen branner i løpet av uka, men det er helt vanlig. Vi tenker at når ting går for rolig for seg, ja, da er det gjerne noe galt! Vi har som motto her på huset at "djevelen ligger alltid i detaljene".

Hva betyr Oslo Runway for by TiMo?

Oslo Runway har vært en fantastisk fin visingsarena for oss, hvor vi får vist vår kolleksjon til både norsk og internasjonal presse, influencere og våre fantastiske butikker. I tillegg skaper det liv i byen og økt oppmerksomhet rundt bransjen vår!

I sommer har vi sett mange internasjonale kjendiser i by TiMo på Instagram. Hvem har det vært mest stas å se i kjolene deres?

Hvis vi skal tenke på de internasjonale, så var Kate Middelthon ganske vilt! Så utrolig gøy at hun ønsket å gå i norsk design da hun var i Norge. Vi er også veldig stolte av Gwyneth Paltrow, Kylie Jenner, Charlotte Tilbury, Felicity Jones og Kelly Ripa. Men vi elsker alle som går i kjolene våre vi! Hver gang vi ser noen på gata, på et bilde eller på en fest, ja, da får vi litt sommerfugler i magen.

Hva er det morsomste med å holde visninger?

Er det lov å si festen etterpå? Det å holde en visning er ekstremt nervepirrende. Det er masse nervøsitet i forkant og ekstremt mye arbeid, som kommer ned til en 15 minutters lang visning! Så hele visningen i seg selv er rimelig stress, så det å senke skuldrene i etterkant med noe godt å drikke, å feire alle som har vært en del av visningen, det er en fantastisk følelse!

Hva er høstens it-plagg fra by TiMo?

Denne høsten har vi fokusert kraftig på strikk, kjoler er selvfølgelig bestselgerne, og her det mange vakre å velge om, men strikken er utrolig nydelig denne sesongen, med alt fra sløyfe detaljer til vintage inspirerte knapper, verdt å ta en titt.

Visningen til by TiMo starter 17.30 og er et lukket arrangement. Men du kan følge visningen på vår Instagram!

Powered by Labrador CMS