Camilla Pihl har åpnet egen butikk i Oslo

Foto: Åsa Tellgård.

Vi tok en prat med Camilla Pihl om den nye butikken og den voksende magen.

Publisert Sist oppdatert

Camilla Pihl butikk: I dag åpnet Camilla Pihl sin første klesbutikk i Prinsensgate 23.

Camilla Pihl lansert sin egen kleskolleksjon Camilla Pihl Wear tidligere i år, bare måneder etter lanseringen velger influenceren, designeren, forfatteren og beauty-mogulen å åpne opp dørene til sin egen klesbutikk.

Vi måtte jo selvfølgelig spørre hvorfor!

Hei Camilla! Hvorfor har du valgt å åpne butikk nå?

– Først og fremst så dukket det opp et lokale som var 100 prosent perfekt. Mellom Holzweiler og Ganni i Prinsens gate 23, også midt i selveste Promenaden Fashion District. Det føltes som skjebnen. I tillegg har vi fått en pangstart, og vi trengte et nytt hovedkvarter, så da ble det bare slik. Vi klinte til, rett og slett.

Hva finner vi i butikken?

– I butikken skal man alltid finne den komplette Camilla Pihl-kolleksjonen. Butikken blir altså et slags retail showroom. Akkurat nå har vi derfor hele Autumn Winter 2019 i butikk. Det er veldig fint å få samlet og vist frem kolleksjonen som en helhet.

Hva har vært viktig for deg når det kommer til butikken?

– Å lage en butikk det skal være inspirerende og hyggelig å komme inn i. Vi har funnet de søteste og flinkeste Pihl-girls, som sprer gode vibber og som skal hjelpe kundene våre til en hyggelig shoppingopplevelse. Også har vi selvsagt lagt mye energi i å gjøre butikken fin.

Btw. Gratulerer så mye med bebisen i magen. Er det utfordrende å kle seg nå når du er gravid?

– Jeg har ikke blitt så stor enda, så foreløpig går det greit. Jeg har ikke helt vent meg til min nye kroppsform og må smile litt når jeg ser meg fra siden i speilet. Men ja, jeg har en følelse av jeg kommer til å synes at det blir litt vanskelig. Heldigvis har jeg laget det perfekte strikkesettet i kolleksjonen, som kommer til å bli mitt go-to outfit når magen vokser.

Vi gleder oss til å besøke butikken din! Har du et lite julegavetips fra butikken til oss?

– Vi har laget verdens fineste luer i seks forskjellige farger som jeg elsker! De er perfekte som julegaver!

Powered by Labrador CMS