The Vampire’s Wife, Guess, 3.1 Phillip Lim, byTiMo, Erdem, Ulla Johnson, Nordstrom, Off-White, Reformation og Arizona Love er bare noen av merkene som har tilpasset sortimentet sitt til pandemien.

Regler for munnbind i Norge

I flere land og byer har munnbind vært påbudt lenge. I Norge er det ikke påbudt, men fhi anbefaler folk fra ungdomsskolealder å bruke munnbind på kollektiv transport i Oslo (samt kollektivreiser i Indre Østfold bo- og arbeidsregion) i rush-tiden. Også i situasjoner der det er vanskelig å holde 1 meter avstand til andre. Anbefalingen gjelder for en tidsbegrenset periode, fra og med mandag 17. august til 31. august 2020. Både medisinske munnbind til engangsbruk og tøymunnbind kan brukes, og bør tilfredsstille kravene til Standard Norge.

SAS og Norwegian, i tråd med anbefalinger fra Det europeiske luftfartssikkerhetsbyrået (EASA), krever at passasjerer bruker munnbind/ansiktsmaske som dekker munn og nese fra man går om bord til man forlater flyet. Påbudet gjelder foreløpig til og med 31. august.

Burberry-munnbind

Det finnes flere typer munnbind, og de du får kjøpt fra de kjente merkene er gjenbrukbare munnbind som er laget av stoff.

Vi gjør oppmerksomme på at det ikke garanterer at de tilfredsstiller kravene til Standard Norge. 

Det ikoniske britiske motehuset Burberry har lansert en egen kolleksjon munnbind i merkets karakteristiske Nova-rutete mønster. Det kommer i to fargekombinasjoner; klassisk beige og lyseblått og selges med tilhørende etui.

Deler av fortjenesten fra salget skal gå til Burberry Foundation COVID-19 Community Fund, som motehuset startet i april 2020 for å støtte arbeidet med å bekjempe viruset globalt.

Burberry munnbind

Burberry-munnbindene selges på nettsiden deres og koster ca. 1.100 kroner.

Relatert

Ukas ønskeliste uke 33

Denne uka ønsker vi alle klassikerne et stort velkommen!
Streetstyle Ganni

Frontrow hos Ganni

Så mye inspirerende streetstyle fra Ganni-visningen!

Ranra SS23 – Vinneren av Zalando Sustainability Awards.

Designer for fremtiden.

Les også

– Jobben min er som alltid intensiv og ansvarstynget. Jeg må være tilstede hvert eneste sekund.

Intensivsykepleier Margrèt Bjarnadòttir (39) om den nye hverdagen.
Marianne Vestnes fastlege

– Jeg opplever en stor økning i behov for støtte og veiledningssamtaler. Det er mye ensomhet, angst, depresjon og frykt.

Fastlege og spesialist i allmennmedisin Marianne Vestnes (48) om den nye hverdagen.
Lene Mathisen paramedic

– Av og til må vi irettesette voksne mennesker og be dem holde avstand så vi kan komme til å hjelpe, for å unngå å bli utsatt selv.

Paramedic Lene Mathisen (30) om den nye hverdagen.
legekontor korona

– Det har hendt at pasienter uten klassiske symptomer for COVID-19 har vært på legekontoret og i etterkant fått påvist COVID-19…

Slik er den nye hverdagen for Arooj Asif, Saira Aziz og Ifrah Mahammed på Skøyen helsesenter.