En vaskekte prins på catwalken?

Dansk prins debuterte som modell for Burberry på London Fashion Week.

Publisert Sist oppdatert

Danske medier måtte titte to ganger da prins Nikolai av Danmark, nummer syv i arverekken til tronen, gikk ned catwalken for Burberry bare et par dager etter sin bestefars død under London Fashion Week.

Christopher Bailey, som gir seg som sjefsdesigner for Burberry etter 17 år, hadde samlet en rekke kjente modellansikter til sitt aller siste catwalkshow. Blant modellene var, blant andre, supermodellene Cara Delevigne, Adwoa Aboah og Edie Campbell.

I følge danske ELLE stod ikke den 18 år gamle prinsen på den offisielle castinglisten til Burberry, og det ble en del usikkerhet rundt om det faktisk var prins Nikolai, eller bare en kongelig look-alike som gjorde debut på catwalken. Men så bekreftet privatsekretæren til grevinne Alexandra at det faktisk var grevinnen og prins Joachims eldste sønn som debuterte som modell for Burberry.

Prins Nikolai av Danmark var ikledd en mørk frakk med gullknapper, vide mørke bukser og rutete skjorte på catwalken. Foto: Burberry.

I alle regnbuens farger:

Christopher Bailey takket for seg etter 17 år og det gjorde han ved å dedikere en hel kolleksjon til LHBD-samfunnet. Kolleksjonen, som er en see-now-buy-now kolleksjon, bestod av en rekke plagg med regnbueflagg på, som er et symbol på rettighetene og frigjøringskampen for LHBT-personer (homofile, lesbiske, bifile og transpersoner).

Mer mote fra ELLE.no: Veskene vi ønsker oss nå!

Powered by Labrador CMS