Burberry og Vivienne Westwood hyller britisk mote

Endelig flere detaljer om det spennende samarbeidet.

Publisert Sist oppdatert

I sommer ble det annonsert at det britiske, klassiske motehuset Burberry skulle samarbeide med dronninga av punk, Vivienne Westwood.

To av Englands mest ikoniske merker slår seg sammen for å hedre den britiske stilen og arven. Begge motehusene har nå lagt ut korte teasere på sine Instagram stories som viser at kolleksjonen i alle fall inneholder en mini-kilt og platåsko med snøring og de ikoniske Burberry-rutene. Den eksklusive limited edition-kolleksjonen kommer i butikk torsdag 6. desember. Og vi kommer nok til å få flere drypp av kolleksjonen og kampanjen utover november.

https://www.youtube.com/watch?v=ox1ljdpjEdE

Det var i juli at den nyansatte chief creative officer i Burberry, Riccardo Tisci avslørte på Instagram at han skulle samarbeide med en av sine store inspirasjonskilder innen design. Han delte et bilde av seg selv, Westwood og mannen og partneren hennes, Andreas Kronthaler med teksten "Vivienne var en av de første designerne som fikk meg til å drømme om å bli designer".

https://www.instagram.com/p/Bk40NmQHME9/

https://www.instagram.com/p/Bk433O7gMmB/

Tisci kommer fra stillingen som creative director for Givenchy der han var i 12 år før han forlot det franske motehuset for å ta over Burberry etter Christopher Bailey i mars i år.

– "Da jeg startet i Burberry visste jeg at dette var den perfekte muligheten til å ta kontakt med Vivienne om et samarbeid. Hun er en punker, en rebell og ubeseiret når det kommer til hennes unike representasjon av den britiske stilen, som har inspirert så mange. Jeg er så stolt av at vi skal skape noe sammen", sa Tisci da samarbeidet ble offentliggjort.

Westwood er kjent for sitt miljøengasjement og samarbeidet med Burberry skal støtte den veldedige organisasjonen Cool Earth.

Dette blir det første designsamarbeidet til Burberry under ledelse av Tisci.

Louis Vuitton og Grace Coddington har samarbeidet om en tilbehørskolleksjon i år. Det kan du lese mer om i neste utgave av ELLE.

Saken er fra elle UK

Burberry dropper pels!

Powered by Labrador CMS