Burberry lanserer munnbind

Burberry

Flere designere og motehus har utvidet kolleksjonene sine med munnbind.

Publisert Sist oppdatert

The Vampire's Wife, Guess, 3.1 Phillip Lim, byTiMo, Erdem, Ulla Johnson, Nordstrom, Off-White, Reformation og Arizona Love er bare noen av merkene som har tilpasset sortimentet sitt til pandemien.

Regler for munnbind i Norge

I flere land og byer har munnbind vært påbudt lenge. I Norge er det ikke påbudt, men fhi anbefaler folk fra ungdomsskolealder å bruke munnbind på kollektiv transport i Oslo (samt kollektivreiser i Indre Østfold bo- og arbeidsregion) i rush-tiden. Også i situasjoner der det er vanskelig å holde 1 meter avstand til andre. Anbefalingen gjelder for en tidsbegrenset periode, fra og med mandag 17. august til 31. august 2020. Både medisinske munnbind til engangsbruk og tøymunnbind kan brukes, og bør tilfredsstille kravene til Standard Norge.

SAS og Norwegian, i tråd med anbefalinger fra Det europeiske luftfartssikkerhetsbyrået (EASA), krever at passasjerer bruker munnbind/ansiktsmaske som dekker munn og nese fra man går om bord til man forlater flyet. Påbudet gjelder foreløpig til og med 31. august.

Burberry-munnbind

Det finnes flere typer munnbind, og de du får kjøpt fra de kjente merkene er gjenbrukbare munnbind som er laget av stoff.

Vi gjør oppmerksomme på at det ikke garanterer at de tilfredsstiller kravene til Standard Norge.

Det ikoniske britiske motehuset Burberry har lansert en egen kolleksjon munnbind i merkets karakteristiske Nova-rutete mønster. Det kommer i to fargekombinasjoner; klassisk beige og lyseblått og selges med tilhørende etui.

Deler av fortjenesten fra salget skal gå til Burberry Foundation COVID-19 Community Fund, som motehuset startet i april 2020 for å støtte arbeidet med å bekjempe viruset globalt.

Burberry-munnbindene selges på nettsiden deres og koster ca. 1.100 kroner.

Powered by Labrador CMS