Shopping og inspirasjon: Stripete bukser

Foto: Instagram/@pernilleteisbaek

Det er ikke første gangen Pernille Teisbaek gir oss en «hang up».

Publisert Sist oppdatert

Som vi sikkert har nevnt flere ganger enn én, så nærmer faktisk høsten seg. Det betyr (også som nevnt) at høstgarderoben må frem igjen. For noen av oss – undertegnede inkludert, kan det være litt vanskelig å omstille seg fra sommer til høst da gjelder antrekk. Men – det er jo det fine med sosiale medier, som bugner over av inspirasjon.

Er det én person på Instagram vi gjerne stjeler litt ekstra «antrekksinspo» fra, så er det danske Pernille Teisbaek. Enten det gjelder enkeltplagg, eller hele looks, så slutter aldri influenceren å inspirere.

Denne gangen er det hennes stripede, oppbrettede bukser – som også er en minitrend i år, fra Ganni som fikk oss til å ville gå på jakt etter noe lignende. Kombinert med loafers fra Chanel, ribbestrikket poloskjorte fra Prada og en stråveske er looken komplett.

Stripete bukser i marineblå eller svart funker til alt fra en enkel t-skjorte til en oversized linskjorte – sleng en strikket genser over skuldrene, eller ha en blazer over på kaldere dager.

Kombinert med sesongens fineste loafers, er dette en look som kan brukes langt utover høsten. Du kan også bytte ut loafers med for eksempel Converse-sneakers for en mer sporty look, eller med noen kule boots for et litt mer «rocka» antrekk.

Hvis du ikke finner en variant du liker i butikk, sjekk ut vintage-butikker for noe som ligner! Merker som Levi's har hatt flere jeans-modeller med striper som er tilsvarende varianten til Pernille Teisbaek (som dessverre ikke lenger er tilgjengelig i butikk).

Shopping: stripete bukser

Bukse fra Zara, kr 379.

Løs bukse fra Balenciaga/MyTheresa.com, ca. ka 5858.

Bukse fra H&M, kr 249 (annonse).

Bukse fra Vero Moda, kr 399,95.

Powered by Labrador CMS