Dette ønsker vi oss nå fra Mango

Dette er nyhetene vi vil sikre oss nå!

Publisert Sist oppdatert

Kunsten med å ha en personlig stil, er å kunne mikse high street med fashion pieces og style fram et personlig utrykk på antrekket ditt.

Vi scroller nettbutikkene for nyheter hver uke slik at du slipper det, og her er det vi ønsker oss akkurat nå fra den spanske kjeden Mango. En god miks av klassikere som vil leve i garderoben lenge og mer trendy ting som gjør hverdagslooken litt morsommere.

Den hvite jeansen:

Hvite jeans får vi ikke nok av, og denne fra Mango som er ankelkort og i den perfekte brukne hvitfargen skal vi klikke hjem! Nydelig til grov strikk og for å lyse opp de mørke vinterklærne, og superfin til våren og sommeren.

Jeans fra Mango, kr 399

Mikrovesken:

Bitte små vesker som gjør hverdagen bitte litt lettere – det skal vi sikre oss. Vi vil være mer minimalistiske i 2020 og bare pakke med oss bankkort, leppestift, nøkler og mobil, noe du akkurat får plass til i denne. I tillegg er denne varianten i trendy sjokkrosa.

Veske fra Mango, kr 199

Capen:

En svart klassisk cape er en garderobeklassiker og et must i enhver kvinnes garderobe. Denne kan man slenge over skinnjakken, eller over en denimskjorte som her. Den gjør ethvert antrekk litt mer chic!

Cape fra Mango, kr 1199.

Den hvite kåpen:

En annen ting vi ønsker oss på ELLE-kontoret er en hvit kåpe. Vi vil style den over helsvarte antrekk, og bruke den til lyse jeans og grov strikk. En perfekt liten update i garderoben, som passer like godt om vinteren som på høsten og våren.

Kåpe fra Mango, kr 2199

Powered by Labrador CMS