Slik styler du sommerens trender

Foto: @leneorvik

Sommeren er her endelig og det er på tide å freshe opp garderoben med lekre sommerplagg fra Bubblerooms kolleksjon High Summer.

Publisert Sist oppdatert

Annonse

Noen av de største trendene i sommer er denim, blomstermønster, striper, blonder og leopard. Bubbleroom har et stort utvalg klær, sko, badetøy og viktig tilbehør som solbriller, vesker, smykker og skjerf du kan style til antrekkene i sommer. Rett og slett alt du trenger til alt fra sommerfester, festivaler og, ikke minst, ferieturen enten du skal på strandferie på Ibiza, storbyferie til Milano eller bare ligge ved bassengkanten i Barcelona.

BLOMSTERMØNSTER OG DENIM

Et av sommerens mest trendy mønster er blomstermønsteret som vi har sett tidligere i vår. Blomstermønster gir virkelig sommerfølelsen og en florlett kjole med blomster er perfekt til både bryllup og sommerfest.

Du kan gå for en komplett look med kjole eller sett i matchende mønster, men hvis du synes det blir for mye kan du style blomsterplagget med en av de andre store trendene i sommer: denim.

Dongeriskjørt og dongerishort er et must i årets sommergarderobe. Skjørt er perfekt til å ha på jobb med en blomstrete bluse eller topp til og et par søte ballerinasko. Dongerishortsen er det ultimate festivalplagget og kan styles med en kul t-skjorte og sneakers eller med bikini, kimono og sandaler.

Et annet må ha-plagg i sommer er dongerijakken. Den kommer i mange forskjellige modeller og vasker med detaljer som broderier og logoer.

Se flere blomstrete plagg her!

MARITIMT

Både vertikale og horisontale striper er hot i sommer. Blå og hvit er en klassiker som er perfekt til sommeren og får oss til å drømme om den franske riviera. Style sommerens stripete plagg med en søt stråhatt, sommerens it-veske: kurvvesken, hvite sko og knyt et fargerikt skjerf rundt hodet.

LEOPARD

Et annet trendy mønster i sommer er leopard. Printet kommer på alle plagg fra bikinier, topper, kjoler, bukser og tilbehør. Leopard kan styles sammen, men hvis du synes det blir for mye kan du gå for ett plagg.

Mønsteret er kult til både denim og skinn, men hvis du ønsker litt mer kontrast kan du style det med hvite eller sorte blonder.

SOMMERFEST

Enten du skal på hagefest, pool party eller bryllup i sommer finner du antrekket på Bubbleroom. Og du trenger ikke gå for kjole. Det er mange lekre sett som skjørt og topp eller dress med bukse og jakke. Her kan du gå får en gjennomført look med matchende under- og overdel eller mikse og matche med andre farger eller mønstre.

Sommerens heteste tilbehør er metallisk og perfekt til fest. Gå for metalliske sko, store øredobber og smykker – more is more! Ikke spar på noe i sommer og skinn om kapp med solen.

https://www.youtube.com/watch?v=ak7P7tlzbTU

Se hele High Summer-kolleksjonen her!

Annonse: Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med Bubbleroom.

Powered by Labrador CMS