Vil du få perfekte bryn? Da bør du sjekke ut WOWBROW

Foto: Alva/Spiren Studio.

Hit går du for å få de perfekte brynene!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med WOWBROW

Hos WOWBROW får du perfekte og naturlige øyenbryn.

WOWBROW har på kort tid blitt Norges ledende innen brynsbehandlinger, kursing og utvikling av gode produkter for bruk innen brynsbehandlinger og kosmetikk.

De har også utviklet en serie med teknikker innen bryn, som gjør de ledende på markedet.

Hos WOWBROW utfører de både microblading, powder brows og øyenbrynstyling.

WOWBROW-jentene var tilstede på lørdagens ELLE-brunch og sørget for at alle gjestene fikk fine bryn. Foto: Alva/Spiren Studio.

WOWBROW ble startet av gründeren Aya Romano, som er en av Norges ledende brynspesialister.

– Jeg følte det var en mangel i markedet på et rent brynskonsept med fokus på microblading og andre micro-pigmenteringsbehandlinger, derfor valgte jeg å åpne Norges første rene microblading-konsept hvor vi spesialiserer oss på micro-pigmentering.

Denne høsten kommer også WOWBROW med en egen produktserie som består av øyenbryn- og vippeserum, øyenbrynspenn og øyenbrynsgel.

Vil du booke time til brynstyling hos WOWBROW? Klikk deg inn her! Eller oppsøk din nærmeste WOWBROW-salong for en gratis konsultasjon!

WOWBROW har salonger i Oslo på Frogner, Grünerløkka, CC Vest kjøpesenter og Lillestrøm.

WOWBROW-Ayas beste tips og triks

Aya Romano holdt foredrag om bryn under lørdagens ELLE-brunch. Foto: Alva/Spiren Studio.

Vi tok en prat med Aya Romano, gründeren bak WOWBROW, som er en av de beste innen microblading, powder brows og brynsstell i Norge

Her gir hun deg sine beste tips og triks!

Hvorfor tror du det har blitt så populært for nordmenn å fikse brynene sine og hvorfor bør man dra til akkurat dere?

Hvilke behandlinger tilbyr WOWBROW?

– Øyenbryn er en trend som blir mer og mer vanlig fordi det har så mye å si for ansiktsuttrykket ditt og hvordan andre oppfatter deg. Får man feil vinkel på brynene, kan man lett se sint ut og dette er noe vi ofte retter på.

Hva er brynstrendene dere ser akkurat nå?

– Vi tilbyr microblading, powder brows, brynsstell, voksing og kosmetikk for øyenbryn. Vi har hatt stor suksess med vårt eget bryn- og vippeserum og utvider i disse dager både antall salonger og behandlinger.

Hva er egentlig microblading?

– Browlamination er en stor trend akkurat nå! Den fungerer på samme måte som et vippeløft, og er designet for å åpne øynene. Prosessen innebærer å rette på øyenbrynshårene ved å bruke en kjemisk løsning, slik at brynshårene står i ønsket retning. Ellers er Korean Brow en stor trend akkurat nå. Det er bryn med en rettere brynsform/veldig liten eller ingen bue. – Microblading blir jo bare mer og mer populært i tillegg til powder brows, som er en ny teknikk hvor man oppnår et sminket og naturlig utrykk. Behandlingen utføres med maskin og går ut på å implantere mikropiksler slik at man oppnår en pudret finish.

Fortell om de nye WOWBROW-produktene dere lanserer i disse dager?

– Når man utfører en microblading-behandling tilfører man pigmenter til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler. Fordi man implanterer fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering ser hårstråene skarpere og mer naturlige ut. Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i hår, og for de som ønsker seg naturlige bryn som ikke ser for sminket ut.

Hvordan kan man med enkle steg få de perfekte brynene?

– Vi har brukt lang tid på utvikle sminke med riktige ingredienser og sammensetninger. Vårt bryn- og vippeserum er blant annet 100 prosent naturlig, organisk og selvsagt ikke testet på dyr. Serumet har fått fantastisk respons og er allerede å finne i flere salonger og utsalgssteder rundt om i landet.

– Besøke WOWBROW selvfølgelig! Hehe. Vi tilbyr gratis konsultasjon og veiledning av makeupbryn til alle, så det er bare å komme innom.

Powered by Labrador CMS