Hit skal Meghan Markle og prins Harry på bryllupsreise

Foto: Getty Images

Og vi hadde sett for oss noe litt mer romantisk...

Publisert Sist oppdatert

Vi hadde sett for oss Maldivene, Aruba, Fiji eller Bora Bora, men det er visstnok til Canada bryllupsreisen til Meghan Markle og prins Harry går.

Flere medier melder at det er Canada som er reisemålet når Meghan og Harry endelig skal på bryllupsreise. Grunnen til at de ikke reiste rett etter bryllupet 19. mai var at de skulle på sine første offisielle oppdrag som hertug og hertuginne av Sussex.

TMZ skriver at det nygifte favorittparet vårt skal på Fairmont Jasper Park Lodge i Alberta, som ser veldig koselig og landlig ut. Ryktene sier at de skal bo på The Outlook Cabin som koster nesten 60.000 kroner natten.

Vi vet at paret er glad i natur og naturopplevelser. Og først svirret ryktene om Namibia som destinasjon for bryllupsreisen. Nå som verdenspressen har skrevet om Canada og Alberta, kan det godt hende at planene endres, da det nygifte paret nok vil holde en lav profil og nyte hvetebrødsdagene uten pressen på slep. Og Harry har, siden morens død i 1997, hatt et anstrengt forhold til sladrepressen.

Omid Scobie er ekspert på det britiske kongehuset og har uttalt til amerikanske Vogue at reisemålet sikkert har forandret seg flere ganger siden de startet å planlegge den. Hvis destinasjonen lekkes før reisen er det ofte at de forandrer planene på grunn av sikkerhet og privatliv. William og Kate måtte forandre planene et par ganger før de til slutt endte med å dra til Seychellene på sin bryllupsreise i 2011.

Alt om bryllupet:

Meghan valgte Givenchy

Se kjendisene ankomme det kongelige bryllupet

Suits-stjernene i kongelig bryllup

Powered by Labrador CMS