Se den vakre brudekjolen til Miranda Kerr

WEST HOLLYWOOD, CA - JANUARY 27: model Miranda Kerr attends Harper's Bazaar Celebrates 150 Most Fashionable Women at Sunset Tower Hotel on January 27, 2017 in West Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Giftet seg i brudekjole inspirert av moteikonet Grace Kelly!

Publisert Sist oppdatert

Miranda Kerr og Snapchat-grunder Evan Spiegel giftet seg i mai i år, men det er først nå supermodellen har gått offentlig ut med bilder av den lekre brudekjolen hun bar på den store dagen. En Haute Couture kjole fra Dior, ekslusivt designet til henne:

Paret giftet seg i en intim seremoni i sitt hjem i Brentwood California med under 50 gjester til stede. Og Miranda Kerr skal angivelig ha sunget Shania Twain`s "You`re Still the One" til sin nye ektemann.

Miranda Kerr om inspirasjonen bak Dior-kjolen: En heldekkende kjole skaper en følelse av renhet og mystikk. Jeg har hatt det mye gøy med mote opp gjennom årene. Og hatt alt fra dristige til bohemske perioder. Men nå har jeg fått en mer avslappet stil. Min største inspirasjonskilde har alltid vært Grace Kelly, Audrey Hepburn og bestemor på 80 år, som alltid ser like fresh ut i pene bukser, en hvit bluse, et tynt skjerf og en liten hæl.

Powered by Labrador CMS