Her er ekspertenes selvbruningstips

Stjerner som Gigi Hadid og Kate Moss, har alltid en dose ferieglød over huden sin. Dette er trikset de sverger til.

Publisert Sist oppdatert

Selvbruningskrem har lenge vært det hemmelige trikset bak den glødende huden til gudinner som Gigi Hadid, Kate Moss, Jessica Alba, Margot Robbie og Jennifer Aniston.

Elle Macpherson uttalte seg til Into The Gloss at det hun angret mest på når det kommer til hennes hud, er at hun ikke beskyttet den bedre mot solen. Den eneste måten hun hacker seg frem til glødende, solbrun hud nå om dagen er høy solfaktor og selvbruningskrem.

Det er på tide å kysse dine hvite ben adjø, og ønske de glødende brune beina velkommen!

Her er triksene for den ultimate gløden!

SLIK BRUKER DU SELVBRUNINGSKREM

EKSFOLIER

For å få en jevn og fin brunfarge så er eksfoliering alfa omega!

Bruk en kroppsskrubb i dusjen, og en uten olje da den legger seg på huden som en hinne som gjør at selvbruningen kan stripe seg.

Skrubb ekstra godt på tørre områder som på albue, føtter, hender og ankler for å unngå skjolder.

Voksing og barbering påvirker også resultatet på selvbruningen, så alt dette må være unnagjort før man påfører selvbruningsprodukter.

Skal du bruke selvbruner på ansiktet?

Legg en mild peeling på ansiktet først, eller gi det en liten skrubb. Dermed er huden i ansiktet også fin og jevn, og klar for litt glow og brunfarge.

FUKT HUDEN

Påfør en lett fuktighetsgivende krem ved hårfestet slik at fargen ikke smitter av på håret, og bruk en fuktighetsgivende krem på knærne, albuene, ankler, hender, føtter og andre tørre partier på kroppen. Da er huden jevn og klar for påføring.

VELG DIN FAVORITT

Her er det mange valg. Noen foretrekker selvbruningskrem, andre sverger til spray.

Uansett hvilken konsistens du foretrekker, finnes det en selvbruner for deg. Det viktigste er at man velger en variant som passer sin egen hudtone, og ikke det resultatet man ønsker. Det kan være lettere for nybegynnere med krem og med mousse, siden det er lettere å kontrollere påføringen med krem.

Her er selvbruningsproduktene vi elsker!

Og disse produktene samt alle andre selvbruningsprodukter er det 30% på hos Fredrik og Louisa i hele sommer!

Lancôme Flash Bronzer Self-Tanning Gel-Lotion Body, kr 238 (ord.pris 340)

Dette er en lett selvbruner til kroppen som øyeblikkelig etterlater huden myk og gyllen – uten å smitte av på tøyet. Produktets gelékonsistens gjør at den enkelt fordeler seg over hele kroppen. Fargen holder noen dager og avtar gradvis. Flash Bronzer er perfekt for deg som ønsker en vakker, naturlig og solkysset glød hele året.

Lancôme Flash Bronzer Self-Tanning Face Gel, kr 210 (ord. pris 300)

Flash Bronzer Self-Tanning Moisturizing Face Gel er en drøm av en selvbruner til ansiktet. Den kommer i en lett gelékonsistens som er lett å bruke og smelter raskt inn i huden. Resultatet er hud som stråler av en naturlig, solkysset glød, og dette kun på en time!

Guerlain Terracotta Sunless, kr 385 (ord.pris 550)

Terracotta Sunless er en selvbruner som gradvis intensiverer brunfargen helt uten skjolder. Sprayen inneholder glyserol og aloe vera, som etterlater huden fuktet, myk og smidig. Den nydelige, varme brunfargen blir synlig allerede én time etter påføring, og varer i opptil fire dager. Bruk den flere ganger dersom du ønsker en gradvis dypere farge. Denne kan brukes på både ansikt og kropp, et lite beauty-triks er å blande inn litt i dagkremen din for et enda mer naturlig resultat.

START NEDERST

Dette er teknikken som skiller en vakker glød fra en falsk brunfarge.

Med rene hender smører du inn cirka én teskje selvbruner om gangen i sirkulære bevegelser. Start ved anklene og jobb deg oppover til skuldrene for å unngå striper og merker når du bøyer deg fremover. Spar armer, hender og ansikt til slutt.

VÆR NØYE MED ANSIKTET

Påfør en liten mengde selvbruner på steder du naturlig blir brun (panne, kinnben, hake og nesetipp) og bland det med fingertuppene. Start alltid i midten av ansiktet og blend utover. Vær ekstra påpasselig rundt nesen og leppene, her er ofte huden tørr og selvbruneren kan bli mørkere. Uten å påføre mer selvbruner masserer du produktrester jevnt utover hårfestet, brynene og kjeven.

VASK HENDENE

Vask hendene umiddelbart. Får du ikke fjernet alt er et godt tips å skrubbe hendene forsiktig med en sitron eller oppvasktablett.

LA DET TØRKE

Gi produktet tid til å tørke. Hvis det står fem minutter på pakken, vent i ti. Unngå å dusje og svette de neste 6 til 8 timene og bruk løse klær.

Det aller beste er å påføre selvbruner et par timer før du legger deg om kvelden, og våkne opp til solkysset hud!

TA VARE PÅ HUDEN

Det finnes ingen garanti på hvor lenge en selvbruner sitter, men du kan forlenge effekten ved å ta vare på huden din.

Rens huden forsiktig og vær påpasselig med at den alltid er fuktet. Når du er klar for en oppfriskning, skrubber du huden og starter på nytt.

Voila!

Da er det bare å dra på Fredrik og Louisa og få eksperthjelp på farge i tillegg til 30% rabatt på alle deres selvbruningsprodukter!

Hello glødende hud og lekker brunfarge!

Powered by Labrador CMS