Ny utroskandale ryster "The Kardashians"

Younes tatt på fersken i Mexico, og dette er hva Kardashian søstrene har å si om saken.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne uken kunne det amerikanske nettstedet TMZavsløre at det var slutt mellom Kourtney Kardashian og hennes 25 år gamle kjæreste og de skilles overhodet ikke som venner.

Selv om de fleste kjendisbrudd går i det stille, er ikke dette tilfellet i denne situasjonen. Kourtney gjorde det angivelig slutt med Bendjima fordi han ble tatt på fersken med en modell i Mexico. Han har prøvd å fortelle sin side av historien på Instagram Stories, men Kardashian søstrene har kommentert tilbake med slibrige kommentarer og tror ikke på han. Og hun Younes angivelig var utro med på ferie i Mexico, har snakket ut om hva som skjedde mellom de. Så mye drama!

Slik ble det slutt mellom Kourtney og Younes:

Det startet med at begge sluttet å følge hverandre på sosiale medier, et tydelig tegn på at noe var i gjerde. Så begynte Bendjima å legge ut snaps på Instagram som tydelig viste at de ikke lenger var et par.

Skjermdump fra ELLE.com

"De vil at jeg skal være the bad guy" skrev Bendjima etter at Daily Mail avslørte intime bilder av han og modellen Alex i Mexico. "Drit i dette Hollywood bullshittet, er det ikke mulig å ha det gøy med venner lenger? Dailymail, hvor er de 12 andrevennene mine?" Og deretter la han ut enda en snap to sekunder etterpå hvor han skrev "Jeg fant de".

Skjermdump fra ELLE.com

Han ble enda mer dramatisk to timer senere "Nok en gang, dere tok feil!", skrev han og siktet til media og alle kommentarer fra Instagram. "Jeg vet hvem jeg er, hvor jeg er fra og hva jeg skal med livet mitt, og det irriterer dere. Det eneste jeg bryr meg om er Gud. Ha en fantastisk dag"

Skjermdump fra ELLE.com

Kim og Khloé Kardashian er rasende:

Selv om det har vært stille fra Kourtney Kardashian angående bruddet, har ikke søstrene hatt problemer med å si rett ut hva den mener om alt dette. Khloé kommenterte "Alexa, spill Heard It All Before av Sunshine Anderson.", hvor hun siktet til at hun tydelig ikke tror på at det ikke skjedde noe mellom Alexa og Bendjima i Mexico.

Kim Kardashian kommenterte med "Fint bilde fra gutteturen din" og avsluttet kommentaren med en Pinocchio emoji. Men Bendjima har ikke svart på noen av deres kommentarer.

Jeg er ikke rebounden hans!

https://www.instagram.com/p/BmB3Ex3gyiz/?taken-by=jiordyn

Modellen Bendjima var angivelig utro med i Mexico, ga sin egen forklaring på hva som skjedde til E! og hevder at det ikke er noe mellom de. «Det er ingenting mellom meg og Younes. Vi ble begge invitert til en bursdagsfeiring av en felles venn av oss med 13 andre mennesker. Det skjedde ikke noe mer enn at vi var to venner som hadde det gøy på stranda sammen".

Ifølge øyenvitner E! har snakket med ble Alexa Ozuna og Benjima obsert sammen helt alene og de kysset hele natten på en klubb i Cancun.

Powered by Labrador CMS