Designeren bak Meghan Markles brudekjole er avslørt

Gjetter du hvem det er?

Publisert Sist oppdatert

Lenge har det vært spekulert i hvem som designer Meghan Markles brudekjole. Og nå skal det være avslørt.

Det er det britiske motehuset Ralph & Russo står bak brudekjolen alle venter på, skriver danske ELLE.

Da er det altså ikke Alexander McQueen eller Roland Mouret, som de fleste hadde gjettet. Flere medier melder at det er Ralph & Russo.

RALPH & RUSSO

På prins Harry og Meghan Markles forlovelsesbilder hadde hun på seg en lekker haute couture-kjole fra motehuset, som visstnok også designer brudekjolen.

Paret gifter seg 19. mai i Windsor Castle i England. Og hele verden venter spent på å se brudekjolen, som kommer til å sette standarden for brudekjoler i mange år framover. Og ikke minst leve opp til tidligere kongelige brudekjoler, som har gått inn i historiebøkene som ikoniske.

I 1981 giftet prinsesse Diana seg med prins Charles av Wales, iført en brudekjole av Elizabeth og David Emanuel. Og i 2011 sa Kate Middleton ja til prins William i brudekjole designet av Sarah Burton og motehuset Alexander McQueen. Meghan Markles brudekjole kommer nok ikke til å bli mindre spektakulær.

Det skal være en kilde nær det kongelige paret som avslører designerne og at kjolen koster rundt 450.000 euro, som tilsvarer nesten 4,5 millioner norske kroner.

Så gjenstår det å se hvordan brudekjolen ser ut, og om dette stemmer...

Kilde: ELLE.dk

Psst: Vi har funnet årets fineste brudekjoler på budsjett!

Powered by Labrador CMS