Alt om helgens kjendisbryllup

Foto: Getty Images

Zoe Kravitz giftet seg med Karl Glusman i kjendisspekket bryllup i Paris.

Publisert Sist oppdatert

Iført sykkelshorts, topp og hvit heklet nettingkjole fra Danielle Frankel ankom Zoe Kravitz (30) og forloveden Karl Glusman førfesten på den luksuriøse restauranten Lapérouse i Paris fredag kveld.

Antrekket går inn i motehistoriebøkene sammen med utradisjonelle bruder, som Bianca Jagger, Solange Knowles og Emily Ratajkowski – SÅ fab!

Kjendisbryllup

Amerikansk tradisjon tro, hadde de "rehersal dinner" kvelden før selve bryllupet. Her møtes de nærmeste gjestene til en samling dagen før den store dagen.

På gjestelisten stod pappa Lenny Kravitz, mamma Lisa Bonet og mannen Jason Momoa, kollegaer fra Big Little Lies; Laura Dern, Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Shailene Woodley. Seriens nyeste tilskudd, Meryl Streep var ikke å se.

Men det var andre kjendiser, som Cara Delevingne og kjæresten Ashley Benson, Chris Pine, Denzel Washington, Eddie Redmayne og Donald Glover.

Taler og tequila

Paret ble introdusert for hverandre av en felles venn og forlovet seg hjemme i stua i februar i fjor. I helgen feiret de bryllup hjemme i leiligheten til pappa Lenny Kravitz.

En av restauranteierne sa til People at det var en fantastisk fest med masse kjærlighet, taler og tequila. Og at festen varte til langt på natt.

Zoe Kravitz er superaktuell med 2. sesong av Big Little Lies på HBO nå og Karl Glusman, som også er skuespiller, var nylig aktuell med horrorfilmen Wounds, men er kanskje mest kjent fra Gypsy på Netflix.

Powered by Labrador CMS