Norsk brudekjoledesigner vant pris

Ole Henrik Kalviknes @kalviknes

Leila Hafzi vant gjev pris for beste bærekraftige kolleksjon.

Publisert Sist oppdatert

Under den prestisjetunge ELLE International Bridal Awards i kveld, ble norske Leila Hafzi tildelt prisen for «Beste bærekraftige kolleksjon» for «Alma Gaia». Den årlige utdelingen gjennomføres av ELLE Italia, i samarbeid Barcelona Bridal Fashion Week.

Leila Hafzi skriver dette til ELLE Norge om utnevnelsen:

– Det er helt fantastisk! Det er helt nydelig å se den bærekraftige bevegelsen som er på gang i vår nisje, og å få denne anerkjennelsen betyr mye.

Ole Henrik Kalviknes @kalviknes

Leila Hafzi er først og fremst kjent for sine klassiske, romantiske og tidløse brudekjoler – noe som har fått stor oppmerksomhet for både her hjemme og internasjonalt.
Kolleksjonen «Alma Gaia» er i den samme vakre og tidløse signatur som er synlig i alle Hafzis kjoler. Den inneholder noen klassikere, i tillegg til flere nye modeller som heller mer mot det rebelske. Som resten av Leila Hafzi-kolleksjonene, er også denne tilgjengelig i palett med enten duse eller sterke farger.
– Tanken er å skape en feminin kolleksjon med tidløs eleganse, som kan hvile i klesskapet i årtier, klar til å brukes, så snart støvet er ristet av. Kjolene mine er designet for å kunne brukes og nedarves fra mor til datter. De skal oppleves som aktuelle for hver kommende generasjon. – Leila Hafzi Foto: Ashley Yumiko Se hele kolleksjonen her. Ole Henrik Kalviknes @kalviknes
Powered by Labrador CMS