mote

Brøt kongelig tradisjon med nytt diadem

Også lille prinsesse Charlotte hadde diadem på den store dagen!

Publisert Sist oppdatert

Prinsessen av Wales virkelig strålte i en elfenbensfarget kjole signert Alexander McQueen under dagens kroning av kong Charles III og dronning Camilla, men det var et noe uvanlig og modig valg av hodeplagg prinsessen hadde valgt på den store dagen.

Istedenfor å bære en av de kongelige tiaraene hadde hertuginne Kate på seg et vakkert hodeplagg signert Jess Collett x Alexander McQueen.

En prinsesse verdig ikledd Alexander McQueen

I ørene hadde prinsesse Catherine et par perleøredobber med diamanter som tidligere har tilhørt avdøde prinsesse Diana, og som da var en gave fra prins Charles før bryllupet deres i 1981.

Rundt halsen bar Kate et kongelig smykke som avdøde dronning Elizabeth fikk av sin far, kong Georg VI, da hun selv var prinsesse.

Prins Louis og prinsesse Charlotte på vei inn til kroningen i Westmister Abbey.

Ogsaå antrekket til prinsesse Charlottte, datteren til prinseparet William og Kate, har fått mye oppmerkomhet i media. Den 8 år gamle prinsessen, som er nummer tre i arverekken til tronen, bar en nydelig hvit kappe og et diadem ikke ulikt mamma Kate sitt. Også denne looken er signert Alexander McQueen.

Prinsesse Charlotte, prins Louis og prinsesse Catherine under dagens kroning av kong Charles III og dronning Camilla i Westminster Abbey.

Familien delte video fra den store dagen på sin offisielle Instagramkonto:

Powered by Labrador CMS