Brooklyn Beckham med egen fotoutstilling i London

Brooklyn Beckham - Wearing Polo Ralph Lauren

Sønnen til Victoria og David Beckham har blitt stor gutt. Tirsdag åpnet han sin første fotoutstilling i London med hele familien til stede.

Publisert Sist oppdatert

Stolte foreldre var tilstede under sønnen Brooklyns første fotoutstilling i London.
Brooklyn Beckham iført klær fra Polo Ralph Lauren.

Victoria er ikke den eneste i familien Beckham med sans for det estetiske. Den eldste sønnen til Victoria og David Beckham, Brooklyn Beckham, har lenge vist interesse for foto og mote, og blir ofte observert med et kamera i hånden.

Idag utgis fotoboken "What I see" med 300 fotografier tatt av 18-åringen. Illustrasjonsboken inneholder blant annet en rekke private bilder av Beckham-familien.

Boken ble lansert med en utstilling i samarbeid med Polo Ralph Lauren i London, hvor familien Beckham var tilstede.

Skuespiller Liv Tyler var også tilstede under lanseringsfesten i London. Legg merke til selfie-bildet som pryder coveret på boken til Brooklyn Beckham. (Photo by Ricky Vigil M/GC Images)

Mamma Victoria Beckham på vei ut fra fotoutstillingen til sønnen Brooklyn. Vi elsker den lekre dressen hun har på seg. (Foto by Ricky Vigil M/GC Images)

David Beckham ikledd en dobbeltspent dressjakke på vei ut fra fotoutstillingen til sønnen Brooklyn Beckham. (Foto by Ricky Vigil/GC Images)

Utstillingen varer til 7. juli før den flyttes til Los Angeles i august.

Powered by Labrador CMS