Fem fine: Bronzere

Fem fine bronzere som gir en gylden og solkysset look på 1-2-3!

Publisert Sist oppdatert

Sol og sommer står endelig på menyen, men med solfaktor 50 i ansiktet er det ikke alltid lett å få den solkyssede looken man egentlig hiver etter. Heldigvis kan man jukse seg til hud som en gylden gresk gudinne så enkelt som bare det, på 1-2-3!

Dersom du ikke har tid til en runde med selvbruning er dette trikset vi sverger til, som gir massevis av farge, glød og en skikkelig fresh look!

Med en bronzer kan du lett skape en solkysset look. Et lite triks er å gå for en bronzer som er to nyanser mørkere enn din egen hud, og påføre denne med en medium fluffy børste (lette strøk som blender seg inn i huden) i et tretall på ansiktet. Fra øverst på pannen langs hårfestet til tinningen, inn på kinnbeina og ut igjen, og langs kjevelinjen.

En tommelfingerregel er å påføre bronzer der solen treffer ansiktet, som er de høyeste punktene på ansiktet. Du kan også bruke bronzeren som en øyeskygge for en naturlig og fresh look – et produkt som virkelig er et must i sommerveska med andre ord!

Bronzer guide

En nydelig bronzer som gir et silkemykt resultat og et naturlig solkysset look i en nydelig farge og varm undertone.

Bronzer fra Caia, kr 325

Denne beauty cult-favoritten gir en nydelig farge og massevis av glød – et must i enhver make up artist sin makeupbag! Denne lukter også helt magisk..

Terracotta bronzer i fargen medium/varm fra Guerlain, kr 590 (annonse)

Bronzeren Sun Stalkr gir en nydelig solkysset look! Den er kremet i konsistensen, smitter ikke av på klær og gir en soft og matt finish. Topp å bruke som bronzer over hele ansiktet eller for bare å kontourere litt.

Bronzer i fargen Island Ting fra Fenty Beauty, kr 390 (annonse)

Les beiges bronzer fra Chanel er et annet ikonisk beauty produkt make up artister og it girls verden over sverger til da den gir en utrolig lekker solkysset look. Naturlig, nydelig farge og tekstur. Brukes med en kabuki børste.

Bronzer fra Chanel, kr 510 (annonse)

Den brilliante make up artisten, Charlotte Tilbury, vet hva man trenger, og bronzer paletten Filmstar Bronze & Glow har alt du behøver! Denne duoen gir en solkysset og highlighted look – perfekt å ha med i veska nå på sommeren.

Bronze palette fra Charlotte Tilburry, kr 560 (annonse)

Powered by Labrador CMS