Britney Spears: Faren trekker seg fra vergemålet

Foto: Instagram @britneyspears

Dette er situasjonen nå!

Publisert Sist oppdatert

23. juni i år snakket Britney Spears, for første gang i retten, ut om tiden hvor hennes far Jamie Spears, har vært hennes verge helt siden 2008. I forklaringen kom det frem at hun er svært misfornøyd og at hun ikke lenger ønsker at han skal være hennes verge – nå ser det ut til at ønsket til Britney blir oppfylt.

– Det har gått 13 år nå, og det holder. Jeg vil bli hørt. Jeg har holdt det inni meg så lenge og det er ikke bra for hjertet mitt. Jeg har vært så sint og grått hver dag, sa Britney i retten den gangen.

Jamie Spears trekker seg som verge

Ifølge TMZ skal Jamie Spears, i nye juridiske dokumenter, sagt seg villig til å trekke seg som verge for datteren, og at han vil samarbeide med retten, og Britneys nye advokat, for å finne en ny verge. I samme dokument kommer det frem at "til tross for hans tittel, kommer han alltid vil være hennes far, alltid være glad i henne og ha hennes beste interesser for øyet".

Siden sist har også Lynne Spears, mor til Britney, gått ut mot Jamie Spears og ønsket han fjernet fra vergemålet. I samme dokumentet, som nå TMZ har fått tilgang til, slår Jamie Spears tilbake og sier at moren ikke har vært særlig involvert i datterens liv.

TMZ har vært i kontakt med Britney Spears Advokat, Mathew Rosengart, angående dokumentene og han forteller at "de er glade, men ikke nødvendigvis overrasket over at Jamie Spears og advokaten endelig innser at han må fjernes. Vi er i midlertid skuffet over de skamfulle og forkastelige uttalelsene mot Britney Spears – og andre".

Les mer om Britney Spears og vergemålet her!

Powered by Labrador CMS