EVENT: Hästens x Britannia

Foto: FIER

Sweet dreams på Britannia.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Hästens.

Forrige uke inviterte Hästens Trondheim, i samarbeid med 5-stjerners hotellet, Britannia, til et event for å inspirere til både bedre søvn og bedre helse. Den populære multibrand-butikken, Carma, viste også det beste av høstens mote.

Visste du forresten at alle senger på Hotell Britannia i Trondheim er utstyrt med senger fra Hästens? Snakk om sweet dreams.

Svenske Hästens har to eksklusive Brand Stores i Norge, henholdsvis i Oslo og Trondheim, og denne kvelden ble vi bedre kjent med Hästens enorme fokus på kvalitet, både når det gjelder søvn, kvalitet og komfort, samt deres innholdsrike sortiment. Alt dette i fantastiske omgivelser med god mat og drikke.

Hästens Trondheim med Berit Nordstrand, Carma-gründer, Hilde Wedø, og Britannias Director of Operations, Ida Dønheim. Foto: FIER.

Berit Nordstrand holdt foredrag om viktigheten av søvn for en god helse. Foto: FIER

Multibrand-butikken, Carma, viste høstens mote. Foto: FIER

Foto: FIER

Det ble loddet ut eksklusive premier denne kvelden. Foto: FIER

Mat og mingling sto også på kveldens agenda. Foto: FIER

Mange av gjestene testet også Hästens komfort i en av de totalt fire sengene som var utstilt denne kvelden. Foto: FIER

DJ Hästens. Foto: FIER

ELLE var selvfølgelig på plass. Foto: FIER

Om Hästens

Hästens er et familiedrevet svensk selskap, som siden 1852 har produsert senger i verdensklasse. Hver seng er håndlaget, og det brukes opptil 300 timer for å skape hver enkelt seng. Mange kjenner kanskje også igjen Hästens takket være deres karakteristiske rutete madrasser. I Norge har Hästens etablert to Brand Stores, en i Trondheim og en i Oslo. Det historiske 5-stjerners hotellet, Britannia i Trondheim har utstyrt samtlige av sine 257 rom med senger fra Hästens.

Powered by Labrador CMS