Dette er vårens solbrilletrender

Foto: Imaxtree/produsentene

Skal du ha nye solbriller? Shop våre favoritter her.

Publisert Sist oppdatert

Solbriller: Er du på jakt etter et par nye solbriller nå som solen og våren endelig har tittet frem?

Vi har tatt en kikk på de største solbrilletrendene denne sesongen og gir deg våre favoritter.

Det er spesielt tre trender som stikker seg tydelig frem denne sesongen, og det er solbriller med farget glass, og da spesielt briller med enten gult eller blått/lilla glass.

Trend nummer to er de smale 90-tallssolbrillene, denne sesongen skal de helst ha en litt smal cat-eye form over seg.

Og den siste trenden vi sverger til denne våren, og som du dessverre ikke kommer utenom, er de raske brillene.

Denne sesongen er nemlig ikke de sporty "Klæbo"-solbrillene forbeholdt skisporet.

De ble observert på både moteuka i Paris og Milano, og hele moteeliten har for lengst slengt seg på trenden.

Solbriller med gult glass

Dior (ca pris kr 3400)// Loewe (ca pris kr 3000) // Tom Ford (ca pris kr 4500) viste alle solbriller med gult glass på catwalken denne sesongen, så om du vil gå for et par statementsolbriller denne våren, bør det være et par i gult glass.

Jakten på den perfekte solbrillen med gult glass startet allerede forrige sesong, men denne trenden er like hot, om ikke hottere denne våren.

Smale 90-tallsbriller

Gå for et par retroinspirerte briller fra Na-kd (kr 74), eller et par smale cat-eye solbriller fra Nelly (kr 149). Er du den som liker et par skikkelige statementsolbriller, kan disse fra Balenciaga (ca pris kr 4000) med logo være noe for deg.

Den smale 90-tallssolbrillen skal denne sesongen ha en liten cat-eye-form på seg. De kan gjerne hvile på nesetippen og være så smale som overhodet mulig.

Sporty solbriller

Gjør som Giorgia Tardini og gå for et par oversized sporty briller a la disse fra Oakley (kr 1400), eller du kan være enda spenstigere og gå for et par fra Stella McCartney (kr 1900) eller Balenciaga (ca kr 3000).

De raske solbrillene, som for noen år siden kun var noe man gikk med på afterski i Hemsedal, har nå blitt noe av det hotteste du kan ha på nesetippen.

Powered by Labrador CMS