Dette er årets brillemodell 2019

- Møt den nye brilleambassadøren til Specsavers.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Specsavers

Hvert år arrangerer optikerkjeden Specsavers konkurransen Årets Brillemodell. Vinneren får en tur til Tanzania som ambassadør for Specsavers humanitære prosjekt «Gi syn til Tanzania».

Sakura Haugene (43) vant konkurransen «Årets Brillemodell 2019», og reiser snart til Tanzania med et knippe optikere fra Specsavers. Der skal hun dele ut briller til befolkningen, etter at de har fått gjennomført synsundersøkelse.

– Vi er heldige i Norge som har tilgang til optikere og god øyehelse. I Tanzania er dette ekstrem mangelvare og derfor kjennes det veldig bra å få være en del av dette viktige prosjektet.

Sakura Haugene liker å fylle fritiden med mange spennende ting. Den reiseglade flyvertinnen trives best i selskap med familie og venner – og gjerne med noe godt på spisebordet.

– Jeg er veldig glad i det som skjer på kjøkkenet, og lager gjerne min egen sushi, forteller Sakura.

Hun er halvt japansk og hvert år reiser hun til Japan med sine to barn for å besøke venner og familie der.

– Det er årets store høydepunkt og virkelig noe vi ser frem til.

Husk at du kan levere dine brukte briller tilbake til din nærmeste Specsavers-butikk og gi de til noen som trenger de mer!

Les mer om prosjektet «Gi syn til Tanzania» på Specsavers.no

Årets Brillemodell ble startet som en antimobbekampanje av Specsavers i England, for over ti år siden. Konkurransen ble i år frontet av Kathrine Sørland og Halvor Bakke.

Powered by Labrador CMS