ANNONSE: Zalandos Bread & Butter-festival lanserer videoserie

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med Bread & Butter-festivalen i Berlin lanserer nettbutikken Zalando videoserien ‘Bold Minds Speak’. Gjennom flere 45-sekunders snutter presenterer flere frittenkende personligheter fra den kreative bransjen sine tanker om ‘BOLD’, som er teamet for årets festival. Dame Vivienne Westwood, Jefferson Hack (grunnlegger av Dazed Media) og modell og aktivist Adwoa Aboah er bare noen av dem du kan bli bedre kjent med gjennom videoene, der de forteller litt om sine tanker rundt selvtillit, personlig stil, mote og musikk, hvordan være ‘bold’ og andre ting som opptar dem. Videosnuttene vises fra 30. juni på breadandbutter.com og i sosiale medier på @breadandbutter.

Bread & Butter by Zalando går av stabelen 1.-3. september i Berlin og er en årlig festival som presenterer Zalandos 1500 merkevarer som feks Adidas, Converse, Fila, Nike, Levi’s, Jil Sander Navy og Topshop. Her får du et innblikk i alt nytt nettbutikken har å tilby innen eksklusiv design, limited editions, motesamarbeid og workshops, samt Bread & Butter Talks og mye mer. Dagsbilletter kan kjøpes for kr 199 (20 EUR) på breadandbutter.com/tickets.

Under kan du se videoen med modell og aktivist Adwoa Aboah. Den London-fødte modellen Adwoa har prydet forsiden av flere motemagasiner, men hun er mer enn bare et vakkert ansikt; gjennom sitt eget kvinneforum Gurls Talk har hun en sterk feministisk stemme i samfunnsdebatten. Gurls Talk har som mål å gi kvinner styrke og være et forum der man kan diskutere vanskeligheter som kvinner møter på i hverdagen. På Bread & Butter-festivalen skal Adwoa lede et panel som skal få "jenter i snakk", og hvor absolutt alle temaer er tillatt å ta opp.

https://vimeo.com/222809914/f3b9bbdc76

Powered by Labrador CMS