Lady Gaga strålte i kjole fra Celine på Grammy

Og A Star Is Born-stjernen vant hele 3 priser!

Publisert Sist oppdatert

I natt gikk Grammy Awards av stabelen for 61. gang i Los Angeles, og det var knyttet mye spenning til om Lady Gaga og Bradley Cooper ville stikke av med mange priser.

Musikken fra A Star Is Born-filmen var nemlig nominert til hele 4 priser; Record of the Year, Song of The Year, Best Pop Solo Performance og Best Pop Duo.

Les også: Bradley Cooper og Lady Gaga overrasket alle

Gikk på hver sin prisutdeling

Og det ble 3 Grammy-priser på Lady Gaga og Bradley Cooper, som vant pris for beste pop duo, beste sang og beste solo-opptreden med hitlåten Shallow. De strålte begge i antrekk signert det franske motehuset Celine på den røde løperen, dog på hver sin prisutdeling.

Mens Lady Gaga var på Grammy Awards ikledd en kjole med sølvpaljetter fra Celine, var Bradley Cooper tilstede på British Academy Awards i London, antrukket i en sort smoking fra Celine.

Lady Gaga i paljettkjole fra Celine med rysjer, høy splitt og matchende sølvsko.

Skuespillerkjekkasen Bradley Cooper ikledd en svart smoking fra det franske motemerket Celine.

Cardi B ble den store vinneren

Rapperen Cardi B skapte historie under Grammy Awards i natt, da hun vant prisen for beste Rap Album of the Year. Hun ble historiens første kvinnelige soloartist som noensinne har vunnet den prisen.

Sist gang en kvinne vant prisen var når gruppa Fugees, med vokalisten Lauryn Hill i spissen, vant prisen for beste rap album for over tyve år siden.

En nervøs Cardi B entret scenen for å ta imot prisen sammen med ektemannen Offset, der hun nervøst klarte å si "Jeg er så nervøs, kanskje jeg burde begynne å røyke weed".

Du kan se hele takketalen til Cardi B her:

https://twitter.com/CardiBTeam/status/1094817070557089792

Dette må du vite om årets Oscar-utdeling (som snart går av stabelen)

ELLE møtte Seinabo Sey

Golden Globe: Se stjernene på den røde løperen

Powered by Labrador CMS