kultur

Brad Pitt dukket opp hånd i hånd med ny kjæreste

Endelig er det offisielt! Brad Pitt og Ines de Ramon er et par.

Sommerens it-par med matchende antrekk i sesongens fineste pasteller. 

Publisert Sist oppdatert

Endelig er det offisielt! 

Ryktene har lenge svirret rundt Brad Pitt og Ines de Ramon, men de har ikke offisielt vært et par ... før nå! Paret – som først ble sett sammen i 2022 – dukket opp hånd i hånd på Formel 1-løpet British Grand Prix på søndag, og er dermed «official». Nå vet vi hvem vi skal følge med på denne sommeren – om ikke kun for sladderet, så for «couples style»-inspirasjon. 

Paret matchet i duse sommerpasteller: de Ramon ankom i en knelang lyseblå kjole med lange ermer, Hermés-veske, svarte boots med høy hæl og matchende solbriller, og Pitt rocket et helgult antrekk som han stylet med klassiske pilotbriller og bøttehatt. Vi tar notater til feriegarderoben!

Helt siden bruddet med Angelina Jolie (paret ble offisielt skilt i 2019), har Brad Pitt vært omtalt som en av Hollywoods mest «eligible bachelors». Han har vært linket til flere kvinner de siste årene, inkludert Emily Ratajkowski og Nicole Poturalski, men nå er det altså Ines de Ramon som har kapret Hollywood-legendens hjerte. 

Ines de Ramon er visepresident i luksussmykkemerket Anita Ko Jewelry, og har tidligere vært gift med skuespilleren Paul Wesley, kjent fra blant andre Vampire Diaries. 

Les også: Sommertid med ELLE – Anniken Jørgensen. 

Powered by Labrador CMS