Brad Pitt + Charlize Theron?

Foto: Getty Images.

Ryktene svirrer i Hollywood.

Publisert Sist oppdatert

Kan det virkelig være sant? Er Charlize Theron og Brad Pitt blitt kjærester?

Ifølge det britiske sladrebladet The Sun ble Charlize og Brad først introdusert for hverandre for mange år siden, via deres felles venn Sean Penn - som også er Therons eksforlovede.

Charlize Theron og Brad Pitt skal angivelig ha fått romantiske følelser for hverandre i juleferien...

Les også: Er dette Leonardo DiCaprios nye kjæreste?

Observert i Los Angeles

“De har møtt hverandre i nesten en måned nå", sier en nær kilde av det angivelige paret.

"De har vært venner en stund nå, og ironisk nok via Sean, har ting utviklet seg til å bli noe mer enn vennskap".

Det nye paret ble visstnok observert på hotspot-stedet Chateau Marmont i Los Angeles forrige helg, hvor de begge var tilstede for å se to eksklusive filmvisninger. Brad Pitt var der for å se If Beale Street Could Talk, mens Charlize Theron var tilstede for å se filmen Roma.

Om ryktene er sanne, er dette det første offentlige forholdet Pitt er i siden skilsmissen med Angelina Jolie i 2016. Pitt og Jolie har seks barn sammen, men Theron har visstnok ikke møtt noen av de enda.

Mens Brad Pitt har tre adoptivbarn med Angelina Jolie, har Theron to adoptivsønner, Jackson og August. I sommer uttalte Charlize Theron i et eksklusivt intervju med ELLE at å adoptere alltid har vært hennes første valg, noe hun har til felles med Brads ekskone Jolie, som alltid har vært åpen om ønsket om å adoptere.

Skilt som uvenner?

Foto: Eamonn McCormack/WireImage.

Angelina Jolie og Brad Pitt hadde vært sammen i 12 år da Angelina plutselig søkte om skilsmisse i 2016. Ting hadde vært turbulent en stund allerede, men siste dråpen skal ha vært en verbal og fysisk krangel mellom Maddox og Brad Pitt ombord på et privatfly. Med en gang flyet landet på bakken, skal Angelina ha tatt med seg alle barna hjem og sparket ut ektemannen. Brad Pitt har senere innrømt at han på det tidspunktet hadde et seriøst alkoholproblem.

Saken er fra elle.com

Les også:

Bitter Angelina Jolie unngikk Jennifer Aniston på Golden Globe

Derfor skiller ikke Angelina Jolie seg fra Brad Pitt

Powered by Labrador CMS