Samsung Summer Festival x Nina Sandbech

Samsung Galaxy S22

Telefonen som passer til ethvert antrekk!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Samsung.

Nina Sandbech, selve dronningen av freshe fargekombinasjoner, kom nettopp hjem fra strandfestivalen Palmesus i Kristiansand.

Vi ELLEsker hvordan hun har stylet festivalantrekkene og bildene hun tok med Galaxy S22 er helt episke!

Samsung Galaxy S22

På jakt etter en telefon som lar deg fange og dele de beste festivalminnene?

Vi ELLEsker Samsung Galaxy S22 for tre ting; Nightoghraphy-kameraet, at batteriet kan vare hele kvelden og den sinnsyke kvaliteten på bildene. Med andre ord – den perfekte festivaltelefonen!

Bildet over er tatt av Nina med sin Samsung Galaxy S22 under fyrverkeriet på Palmesus.

S22 kommer med en egen nattmodus-funksjon som gjør det mulig å ta like skarpe bilder og videoer på natten som på dagen. Fargene kommer like godt frem selv på natten, noe som gjør det super enkelt å ta episke bilder!

– Jeg ble så positivt overrasket over Nightography-kameraet. Det var første gang jeg testet det under festivalen og nattbildene ble så bra. Det er ikke alltid like lett å ta bilder av fyrverkeri, men med dette kameraet fikk den med alle detaljer.

Den fargerike festivalmoten kommer ekstra godt frem med kameraet til S22, noe som passer perfekt til ikoniske Nina Sandbech.

Det unike kameraet på telefonen gjør at fargene på bildet popper og kommer godt frem. Det tredoblede hovedkameraet og selfie-kameraet gjør fotograferingen lekende lett.

Telefonen tar episke portretter, også i svakt lys, og er et must for deg som er opptatt av å ta unike bilder av høy kvalitet til alle døgnets tider.

Samsung Galaxy S22 kommer i stilige farger og er det perfekte tilbehøret som fresher opp ethvert antrekk! Velg blant annet mellom Pink Gold, Violet, Graphite, Creame eller Sky Blue, og finn den som passer ditt festivalantrekk best. Pink Gold er Ninas favoritt!

Og det beste av alt – du kan gå ut, eller være en hel dag på festival uten å bry deg om batteritiden.

Samsung Galaxy S22 lærer seg ditt bruksmønster, slik at du får mest ut av batteritiden. Noe som er helt perfekt om du skal ta bilder og filme gjennom hele kvelden.

Telefonen lader også lynraskt og har en funksjon som gjør at du trådløst kan dele strøm med en venn som har gått tom for strøm, eller en du tilfeldigvis møter i festivalkøen.

Les mer om Samsung Galaxy S22 her!

Powered by Labrador CMS