UkesMENY

Ny uke, ny ukesmeny!

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med MENY.

Vi er allerede halvveis i september, og selv om sommeren har fulgt oss langt inn i "høsten", minner den kalde vinden om morgenen oss på hva som venter rett rundt hjørnet.

Det er noe med høsten som gjør at man vi krype sammen. Under et pledd, med en god bok og en deilig kopp te. Trekke bena inn under seg, og senke skuldrene. Lytte til regnet der ute, mens man hører knitring fra peisen her inne. Og maten serveres aller helst i en skål. Høsten er tross alt høysesong for supper og gryter.

Denne uken har vi funnet frem oppskriften på to favorittmiddager i skål. Den ene er en skikkelig klassiker, som gjerne kan lages til mange, og den andre er fargerik og full av friske smaker.

Chili sin Carne er en klassiker vi aldri blir lei. Topp gjerne skålen med friske grønnsaker, eller lag en guacamole til.

Buddha bowl er en vegetarfavoritt som kan settes sammen av nesten hva som helst, så lenge det er grønt, fresht og smakfullt. Ukens Buddha bowl er både spicy og frisk, og inneholder pulled VegMe – et genialt alternativ til kjøtt som kan inkluderes i flere ulike retter.

Vi deler også en ny favoritt – Black Bean-burger! En smakfull vegetarburger som du garantert vil digge! Den er både krydret og saftig, og sammen med spicy sriracha-majones skapes en eksplosjon av spennende smaker. Burgeren kan både grilles og stekes, så dersom været er på din side, kan du ta med middagen ut!

Fikk du med deg forrige ukes meny?

Ukens meny

Denne uken blir det to bowls og en burger!

Chili Sin Carne

Her finner du handleliste og fremgangsmåte hos Meny!

Buddha Bowl

Klikk her for å finne handleliste og fremgangsmåte hos Meny!

Spicy Black Bean-burger med avokado

Her finner du handleliste og fremgangsmåte hos Meny!

Powered by Labrador CMS